Τζώρτζης Μονογυιός: Άμορφη μάζα από σιδερικά η μοιραία Ferrari – Φωτογραφίες

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Σοκ έχει προκαλέσει το φρικτό τροχαίο με τη Ferrari όπου έχασε τη ζωή του ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός, το βράδυ της Πέμπτης 13/1.

Η πρώτη βόλτα με το υπερπολυτελές αυτοκίνητο έμελλε να είναι η βόλτα του θανάτου του για τον επιχειρηματία από τη Μύκονο και αδελφό της βουλευτού, Κατερίνας Μονογυιού.

Σε μια άμορφη μάζα σιδερικών έχει μετατραπεί το supercar, η πανάκριβη Ferrari, που οδηγούσε για πρώτη και μοιραία φορά ο Τζώρτζης Μονογυιός.

Το newsit.gr παρουσιάζει αποκλειστικές  φωτογραφίες από την μάντρα όπου μεταφέρθηκε, δείχνουν πως το αυτοκίνητο αξίας τουλάχιστον μισού εκατομμυρίου ευρώ, το οποίο παρέλαβε μόλις χθες, δεν θυμίζει σε τίποτα το άτι της ασφάλτου που μέσα σε λίγα λεπτά τυλίχθηκε στις φλόγες παρασύροντας στον θάνατο τον 45χρονο, Τζώρτζη.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164