Βιασμός 24χρονης στην Θεσσαλονίκη: Οι νέες καταθέσεις από καλεσμένους στο πάρτι δίνουν διαφορετική εκδοχή από της Γεωργίας

Το κατώφλι της ανακρίτριας πέρασε το πρωί της Πέμπτης ένας καλεσμένος στο πάρτι στη σουίτα του ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο η 24χρονη Γεωργία Μπίκα καταγγέλλει πως έπεσε θύμα βιασμού τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς. Μάλιστα, σύντομα αναμένεται να καταθέσουν και ακόμη δυο.

Τις επόμενες ώρες, ακόμη και την Παρασκευή ή την προσεχή Δευτέρα περιμένουν οι αρχές τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για τον καταγγελλόμενο βιασμό της 24χρονης στη σουίτα 401 του ξενοδοχείου.

Όπως εικάζεται οι εξετάσεις που μπορούν να ανιχνεύσουν περισσότερες από 100 ουσίες, θα ρίξουν άπλετο φως στην υπόθεση και θα δείξουν εάν η 24χρονη είχε ναρκωθεί από κάποια ουσία.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με όσα τόνισε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ο αστυνομικός συντάκτης του Βήματος και των Νέων, Βασίλης Λαμπρόπουλος, υπάρχουν νέες καταθέσεις από άτομα που συμμετείχαν στο πάρτι και είχαν μείνει ως το τέλος του πάρτι.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτοί οι μάρτυρες καταθέτουν ορισμένα στοιχεία που έρχονται σε αντίθεση με τις αναφορές της 24χρονης, η οποία είχε υποστηρίξει ότι αφού άφησε τη φίλη της και πήγε να επιστρέψει στο δωμάτιό της, την πήραν δυο άντρες και την παρέσυραν σε άλλο δωμάτιο όπου και την κακοποίησαν.

Τώρα όμως, οι μάρτυρες λένε πως η 24χρονη γύρισε στο πάρτι, κάθισε αρκετή ώρα με τον νεαρό που αργότερα κατήγγειλε στις Αρχές και αποχώρησαν μαζί για άλλο χώρο του ξενοδοχείου αγκαλιασμένοι και -σύμφωνα πάντα με τους ίδιους- με την συναίνεσή της, όπως όλα έδειχναν.

 

Στο γραφείο της 5ης Τακτικής Ανακρίτριας που ερευνά την υπόθεση, βρέθηκε και κατέθεσε την Πέμπτη, 27.01.2022, ένας καλεσμένος στο πάρτι εκείνη της νύχτας.

Όπως αναφέρει το makthes.gr, σύμφωνα με τον δικηγόρο του ανθρώπου που κατέθεσε, Θάνο Καρατσιώλη, ο συγκεκριμένος άντρας φέρεται να παρουσιάζει μία διαφορετική εκδοχή συγκριτικά με τις αναφορές της 24χρονης. «Ο πελάτης μου ήταν καθ’ όλη την διάρκεια του πάρτι στη σουίτα. Παρουσιάζει μία διαφορετική πραγματικότητα. Λέει πως είδε την 24χρονη και όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο και όπως στηρίζει δεν την αντίκρισε στην κακή κατάσταση που αναφέρει».

Read More

And More