Επίσημη ανακοίνωση Χρύσας Κλούβα: «Oυδέν περιστατικό ξυλοδαρμού έχει συμβεί σε εμένα και καμία καταγγελία δεν έχω κάνει κατά του κ. Καλυβάτση ή της κ. Παυλίδου

Επίσημη ανακοίνωση Χρύσας Κλούβα: «Oυδέν περιστατικό ξυλοδαρμού έχει συμβεί σε εμένα και  καμία καταγγελία δεν έχω κάνει κατά του κ. Καλυβάτση ή της κ. Παυλίδου | tlife.gr

Μετά την εμπλοκή του ονόματος της ηθοποιού Χρύσας Κλούβα στο περιστατικό της Σοφίας Παυλίδου και του Σωτήρη Καλυβάτση η ηθοποιός έβγαλε ανακοίνωση μέσω της δικηγόρου Έλλης Ρούσου

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν η Χρύσα Κλούβα είχε πέσει θύμα ξυλοδαρμού από την κ. Παυλίδου και τον κ. Καλυβάτση στο παρελθόν, κάτι που η ηθοποιός σήμερα διαψεύδει με επίσημη ανακοίνωση.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΡΥΣΑΣ ΚΛΟΥΒΑ ΗΘΟΠΟΙΟΥ

Σχετικά με τις πληροφορίες, που έχουν μεταδοθεί σε τηλεοπτικές εκπομπές και έχουν διαχυθεί στο διαδίκτυο και αναπαραχθεί σε έντυπα τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με τις οποίες δημοσιεύεται ότι έχω καταγγείλει αντίστοιχο περιστατικό με αυτό της κ.Παυλίδου, που έχει συμβεί σε εμένα από την ίδια την κ. Παυλίδου και τον κ, Καλυβάτση, με τους οποίους συνεργαστήκαμε στην παράσταση ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ στο ΧΥΤΗΡΙΟ τη χειμερινή θεατρική περίοδο 2015-2016 και τη θερινή 2016 δηλώνω τα εξής:

Oυδέν περιστατικό ξυλοδαρμού έχει συμβεί σε εμένα και βεβαίως καμία καταγγελία δεν έχω κάνει κατά του κ. Καλυβάτση ή της κ. Παυλίδου, και κατά ουδενός άλλου συναδέλφου μου, που έχω συνεργαστεί μέχρι σήμερα, με τους οποίους διατηρώ αγαστή επαγγελματική συνεργασία.

Η ιδιότητά μου ως ηθοποιού δεν με κατατάσσει στα δημόσια πρόσωπα. Ουδέποτε μάλιστα έχω επιλέξει διακεκριμένη παρουσία μου στην κοινωνική σφαίρα, ώστε να δικαιολογείται η δημιουργία δημοσίου ενδιαφέροντος γύρω από το πρόσωπό μου. Η έκταση της αξιώσεως του σεβασμού της προσωπικότητάς μου έχει καθορισθεί από εμένα την ίδια, όπως τόσα χρόνια έχω περιχαράξει στον κοινωνικό και επαγγελματικό μου βίο.

Ούτε άμεσα, ούτε έμμεσα έχω σχέση με τα γεγονότα, που έχουν συμβεί στην παράσταση ΠΕΤΑΕΙ ΠΕΤΑΕΙ, καθώς δεν ήμουν εκεί και βεβαίως ουδέν θα μπορούσα να καταθέσω. Ζητώ με τη δημόσια αυτή ανακοίνωσή μου να παύσουν οριστικά να μεταδίδονται και εν γένει να παρουσιάζονται δημόσια ειδήσεις, που αναίτια και απρόκλητα συνδυάζουν το όνομα μου με τα πρόσφατα γεγονότα στο ΧΥΤΗΡΙΟ, προσβάλλουν και διαταράσσουν κατάφωρα την ιδιωτική μου ζωή και τις διαπροσωπικές σχέσεις μου με τους συναδέλφους μου και επιφέρουν τεράστια αναταραχή στην άσκηση του επαγγέλματός μου.
Αθήνα 22-1-2018
Η Πληρεξούσια Δικηγόρος
ΕΛΛΗ Γ. ΡΟΥΣΣΟΥ

READ more

Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου