Επίσημη πρεμιέρα με διάσημους για Ζ. Δούκα – Μ. Μαγγίρα – Π. Πετράκη! Φωτογραφίες

Πλήθος επωνύμων βρέθηκε χθες το βράδυ στο Κηποθέατρο Παπάγου για να απολαύσει τη νέα μουσικοθεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί η Ζέτα Δούκα. Η γνωστή ηθοποιός μαζί με την Ματθίλδη Μαγγίρα, τον Παναγιώτη Πετράκη και τον Μάκη Δελαπόρτα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κέρδισαν το χειροκρότημα του κοινού.
Ενσαρκώνοντας εμβληματικές φιγούρες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, οι τέσσερις πρωταγωνιστές μας λένε στη σκηνή “7 τραγούδια”, παρασύροντας μας σε ένα ονειρικό ταξίδι στη χρυσή δεκαετία του 60.

/

Το “παρών” στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “7 τραγούδια θα σου πω” έδωσαν πολλοί άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσά τους ήταν: Ο Κώστας Βουτσάς με την κόρη του Θεοδώρα και την Μάρθα Καραγιάννη, η Μπέσυ Αργυράκη, η Μαίρη Λίντα, η Άριελ Κωνσταντινίδη, η Αντιγόνη Δρακουλάκη, ο Μάνος Ελευθερίου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό και πολλοί άλλοι.
Λίγα λόγια για την παράσταση:
Μια ολόκληρη εποχή ξαναντωνεύει επί σκηνής με αγαπημένα τραγούδια ,υπέροχα χορευτικά αλλά και χιουμοριστικά σκετς, από τις αξέχαστες και διαχρονικές ταινίες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου που σίγουρα θα διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους και θα μας μεταφέρει σε μια εποχή γεμάτη χρώματα, αρώματα εικόνες αλλά και υπέροχες μελωδίες.

/

Μελωδίες και τραγούδια που έντυσαν μοναδικά τα κινηματογραφικά καρέ, οι πιο σπουδαίοι Έλληνες συνθέτες, όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Μίμης Πλέσσας ,ο Γιάννης Μαρκόπουλος,ο Νίκος Μαμαγκάκης και ερμήνευσαν μοναδικά στην οθόνη η Μελίνα Μερκούρη ,η Αλίκη Βουγιουκλάκη ,η Ρένα Βλαχοπούλου, ο Δημήτρης Χορν, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ ,η Τζένη Καρέζη και πολλοί ακόμα.

/

Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα:

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

Read More

And More