Επίσημη πρεμιέρα του Hair με celebrities! [pics]

Γεμάτη λάμψη και μουσική ήταν η επίσημη πρεμιέρα του HAIR, το βράδυ της Τετάρτης! Εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz, όπως παρουσιαστές, τραγουδιστές, ηθοποιοί και δημοσιογράφοι έδωσαν το παρών στο θέατρο Χώρα για να παρακολουθήσουν την θεατρική αναβίωση του θρυλικού μιούζικαλ.

Πρωταγωνιστές της μουσικής παράστασης είναι η Μαίρη Συνατσάκη, η Κρυσταλία, ο Αιμιλιανός Σταματάκης, ο Αναστάσιος Ράμμος, η Angelika Dusk και άλλοι ταλαντούχοι ηθοποιοί και τραγουδιστές, οι οποίοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στη σκηνή.
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα του HAIR και απαθανάτισε τους διάσημους Έλληνες που παρευρέθηκαν στο θέατρο Χώρα! Ανάμεσα στους celebrities που έδωσαν το παρών στο μιούζικαλ ήταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία πήγε να στηρίξει την καλύτερή της φίλη, Μαίρη Συνατσάκη, η Τόνια Σωτηροπούλου, ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο Νίκος Μουτσινάς, ο Τρύφωνας Σαμαράς – ο οποίος επιμελείται τα χτενίσματα των πρωταγωνιστών – αλλά και η Αθηνά Οικονομάκου και ο Ησαΐας Ματιάμπα!

Δες όλες τις φωτογραφίες:
Ντορέττα Παπαδημητρίου
Τόνια Σωτηροπούλου
Θοδωρής Μαραντίνης – Τόνια Σωτηροπούλου
Θοδωρής Μαραντίνης – Σίσσυ Χρηστίδου
Αθηνά Οικονομάκου
Νάντια Μπουλέ – Μάρω Κοντού
Ράνια Θρασκιά – Κατερίνα Γκαγκάκη
Παναγιώτης Χατζηδάκης – Ράνια Θρασκιά – Τόνια Σωτηροπούλου – Θοδωρής Μαραντίνης
Ησαΐας Ματιάμπα – Ντορέττα Παπαδημητρίου
Νίκος Μουτσινάς – Πέτρος Κωστόπουλος
Χριστίνα Πολίτη
Ο Τρύφωνας Σαμαράς ο οποίος επιμελήθηκε τις περούκες της παράστασης με την Χριστίνα Πολίτη
Έφη Μουρίκη – Βλαδίμυρος Κυριακίδης
Ελευθερία Ελευθερίου
Μαίρη Συνατσάκη
Μαίρη Συνατσάκη – Νίκος Μουτσινάς
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
Λίγα λόγια για την παράσταση:
ΗAIR! H συναρπαστική, τολμηρή, νεανική παραγωγή που δημιούργησε τεράστιο θόρυβο στη Νέα Υόρκη όπου πρωτοπαρουσιάστηκε και που γνώρισε μεγάλη επιτυχία καιπολυάριθμες παραστάσεις σε Αμερική και Ευρώπη κερδίζοντας βραβεία Grammy και Tony για το καλύτερο soundtrack και την καλύτερη αναβίωση μιούζικαλ, αντίστοιχα.
Το HAIR λέει την ιστορία της «φυλής», μιας ομάδας πολιτικά ενεργών χίπις της «Εποχής του Υδροχόου» που ζουν μια μποέμικη ζωή στη Νέα Υόρκη και αγωνίζονται ενάντια στη στρατολόγηση στον πόλεμο του Βιετνάμ. Ο Claude, ο καλός φίλος του Berger, η συγκάτοικός τους Sheila και οι φίλοι τους αγωνίζονται να εξισορροπήσουν τις νέες τους ζωές, τους έρωτές τους και τη σεξουαλική επανάσταση με την εξέγερσή τους ενάντια στον πόλεμο, την συντηρητική κοινωνία και τους γονείς τους. Τελικά, ο Claude πρέπει να αποφασίσει αν θα αντισταθεί όπως έκαναν οι φίλοι του ή να υποκύψει στις πιέσεις των γονιών του (και της συντηρητικής Αμερικής) να υπηρετήσει στο Βιετνάμ, να συμβιβαστεί εγκαταλείποντας τις φιλειρηνικές του ιδέες και να διακινδυνεύσει τη ζωή.

Read More

And More