Επιστολή και βίντεο Χριστόδουλου Ξηρού: “Θα βροντήξω ξανά το αντάρτικο ντουφέκι”

Με μια φωτογραφία που στο φόντο έχει τον Τσε, τον Αρη Βελουχιώτη, τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και τον Γεώργιο Καραϊσκάκη, ο Χριστόδουλος Ξηρός, ο οποίος έχει αποδράσει από τις αρχές Ιανουαρίου μετά από άδεια που του δόθηκε και με μια επιστολή που δημοσιεύθηκε στο indymedia, η οποία ξεκινά τον Θούρειο του Ρήγα Φεραίου κάνει την εμφάνισή του μετά από ημέρες σιωπής.

Ο Χριστόδουλος Ξηρός, κάνει λόγο για «κροκόδειλους των ΜΜΕ», λέει πως «η δημοκρατία σας έχει αποθάνει προ πολλού και το εξάμβλωμα που έχει απομείνει είναι τόσο εξόφθαλμα φασιστικό που εξέχουν γύρω του οι αγκύλες της σβάστικας».
Χρησιμοποιεί και άλλους χαρακτηρισμούς αφιερώνοντας παραγράφους ολόκληρες στα ΜΜΕ. Προειδοποιεί μάλιστα:
«Μην τολμήσετε να κανιβαλλίσετε τους συγγενείς μου και τα αγαπημένα μου πρόσωπα, μη φαντασθείτε ότι θα επαναλάβετε τα όργια του 2002, όταν μας είχατε όλους αιχμαλώτους. Τώρα θα λάβετε την απάντηση που σας αξίζει!»
Λέει επίσης ότι θεωρεί προσωπική επιτυχία το γεγονός ότι κατάφερε και πήρε άδεια και μάλιστα λέει: «…να με σκοτώσετε γιατί αν με πιάσετε αιχμάλωτο πάλι θα ξαναφύγω για να σας πολεμήσω μέχρις εσχάτων.»

ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ NEWSIT

Read More

And More