Επιστρέφει το Sex and the City με νέα επεισόδια – Το πρώτο trailer και η μεγάλη απουσία

Μπορεί η επιστροφή του Sex and the City είτε σε μορφή ταινίας είτε σειράς να συζητιέται έντονα τα τελευταία χρόνια, ωστόσο είχε μπει στον “πάγο” εξαιτίας της πανδημίας αλλά και των εκκρηκτικών σχέσεων ανάμεσα στις πρωταγωνίστριες. Τελικά είναι επίσημο και η δημοφιλής σειρά των 90’s ετοιμάζεται να επιστρέψει μέσα στο 2021!

Το βράδυ της Κυριακής, οι τρεις από τις τέσσερις πρωταγωνίστριες του Sex and the City – η Sarah Jessica Parker, η Cynthia Nixon και η Kristin Davis – δημοσίευσαν στο Instagram το πρώτο teaser της επερχόμενης σειράς! Ο τίτλος βέβαια θα είναι “And Just Like That…” και η Kim Cattrall, η οποία υποδύθηκε την Samantha Jones, δεν πρόκειται να επιστρέψει στον ρόλο της, καθώς ήταν εκείνη που από την αρχή δεν συμφωνούσε με το sequel της σειράς.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker)

Το πρώτο trailer αποτελείται κυρίως από πλάνα της Νέας Υόρκης. Η εταιρεία HBO Max WarnerMedia έβγαλε μια λιτή ανακοίνωση, η οποία αναφέρει πως η νέα σειρά “θα ακολουθεί την Carrie, τη Miranda και τη Charlotte στο ταξίδι από την περίπλοκη πραγματικότητα της ζωής και της φιλίας στα τριάντα τους, στην ακόμη πιο περίπλοκη πραγματικότητα των πενήντα”.

Read More

And More