Επιστροφή στα θρανία για την Αθηνά Χρυσαντίδου – Τι σπουδές ξεκίνησε η πρώην παίκτρια του “Power Of Love”;

Τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του «Power Οf Love» στον ΣΚΑΪ και, παρόλο που το reality αγάπης ολοκληρώθηκε, εκείνη εξακολουθεί να απασχολεί ακόμα το κοινό. Η Αθηνά Χρυσαντίδου, κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, παραμένει ζευγάρι με τον Δώρο Παναγίδη, με τον οποίο αναρτούν συχνά κοινές τους λήψεις στους λογαριασμούς τους στο Instagram, ενώ καθημερινά βλέπει τα επαγγελματικά της να πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Η εντυπωσιακή Αθηνά είναι πολύ ενεργή στα social media και λατρεύει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωής. Χθες το απόγευμα, λοιπόν, η ίδια τους έκανε μια αποκάλυψη και η αλήθεια είναι πώς τους ξάφνιασε ευχάριστα. Συγκεκριμένα, με ένα boomerang που δημοσίευσε στα InstaStories της, τους ενημέρωσε ότι ξεκίνησε σπουδές στη σχολή του ΑΝΤ1, ανοίγοντας έτσι ένα νέο και μεγάλο κεφάλαιο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η πρώην παίκτρια του POL ξεκίνησε μαθήματα τηλεπαρουσίασης, προκειμένου να μπορέσει να εργαστεί κάποια στιγμή στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια. Αυτή, άλλωστε, είναι και η μεγάλη επιθυμία της Αθηνάς, η οποία την έχει εκφράσει αρκετές φορές σε συνεντεύξεις της.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More