“Επιτέλους Σαββατοκύριακο”, επιτέλους πρεμιέρα για την Ναταλία Γερμανού! Μάθε ποιά πρόσωπα της κάνουν ποδαρικό…

Εντάξει, αφού μας (μου) έκανε τα… νεύρα κρόσια με τις βουτιές της στα πρασινογάλανα νερά του Ιονίου και στις μαγικές παραλίες της Κρήτης, αφού γύρισε την Ελλάδα από άκρη σε άκρη, αφού χαλάρωσε, ξεκουράστηκε και γέμισε τις μπαταρίες της με… πολύ καλοκαίρι, με πολύ ήλιο, με πολύ θάλασσα, ε ναι ,λοιπόν, η Ναταλία Γερμανού επέστρεψε…

Ναταλία is back και όχι μόνο αυτό… Είναι πανέτοιμη να κάνει και πρεμιέρα. Πότε; Μην μου πεις ότι δεν το ξέρεις λατρεμένη, αύριο στις 9.40 το πρωί, πάντα μέσα από το Epsilon.

Με άλλα λόγια; “Επιτέλους Σαββατοκύριακο”, επιτέλους πρεμιέρα για τη γνωστή παρουσιάστρια, η οποία έρχεται και φέτος στους δέκτες μας και υπόσχεται να πίνει μαζί μας το πιο αρωματικό πρωινό καφέ του Σαββατοκύριακου.

Καφεδάκι και… πρωινό με τα χεράκια της θα μας κεράσει για ακόμα μία χρονιά, έτσι όπως μόνο εκείνη ξέρει. Βλέπεις, το πρωινό Σου-Κου πάει στη Ναταλία και η Ναταλία πάει στο πρωινό Σου-Κου.

Μάλιστα η Ναταλία κατά την διάρκεια του καλοκαιριού πρόλαβε και να ανανεωθεί. Έτσι, φέτος δίπλα της εκτός από τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη και τον Πέτρο Κουσουλού, θα έχει και τον Νίκο Γεωργιάδη, αλλά και την Όλγα Λαφαζάνη. Ο Νίκος αποφάσισε να πει και πάλι το “ναι” στη τηλεόραση και πολύ καλά έκανε, γιατί ξέρει το εγχώριο star-system όσο λίγοι και σίγουρα μετά τα χιλιόμετρα που έχει κάνει στη δημοσιογραφία, δικαιούται και πρέπει να έχει άποψη για όλους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πέτρος Κουσουλός αναλαμβάνει την ενημέρωση, ο Νίκος Γεωργιάδης τα καλλιτεχνικά, η Όλγα Λαφαζάνη ως μανούλα θα παρουσιάζει οτιδήποτε αφορά στους μικρούς μας φίλους, ενώ ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης εκτός των θρυλικών γκάλοπ του, θα αναλάβει φέτος και χρέη μαγειρικής μαζί με την Ρένα της Φτελιάς, η οποία επιστρέφει σαν να μην πέρασε μια μέρα, στο πλευρό της Ναταλίας. Η Ρένα της Φτελιάς θα μπει στην κουζίνα της εκπομπής και θα μοσχοβολήσει ο τόπος. Όσο για το κοντρόλ; Εκεί εννοείται πως θα βρίσκεται ο φύλακας-άγγελός της, Βασίλης Δριμούσης.

Όσο για το ποιοί θα κάνουν ποδαρικό στην εκπομπή και θα μας πουν μαζί με την Ναταλία την πρώτη “καλημέρα”; Απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, αύριο πρωί η Ναταλία θα υποδεχτεί τον υπέροχο Αιμίλιο Χειλάκη και την γοητευτική Αθηνά Μαξίμου.

Έτσι, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το αγαπημένο ζευγάρι, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις.

Read More

And More