Επίθεση με βιτριόλι: Αντίστροφη μέτρηση για την απολογία της 36χρονης – Η κατάθεση του γείτονα προκαλεί αίσθηση

Η υπόθεση της επίθεσης με το βιτριόλι προχωρά με γοργούς ρυθμούς, καθώς ήδη βασικοί μάρτυρες έχουν καταθέσει.

Σύμφωνα με το Live News, aυτό που τώρα αναμένεται, είναι το εάν γίνει δεκτό το αίτημα της πλευράς της Ιωάννας Παλιοσπύρου για να καταθέσουν επιπλέον άτομα και φυσικά, εάν οι δικηγόροι της κατηγορούμενης αιτηθούν μάρτυρες υπεράσπισης.

Όλα πάντως δείχνουν ότι πλέον βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την έκδοση της απόφασης για την τύχη της 36χρονης, η οποία ακόμη δεν έχει διευκρινίσει τα πραγματικά κίνητρά της.

Αίσθηση προκάλεσε η κατάθεση ενός γείτονα της Ιωάννας, ο οποίος αναγνώρισε την 36χρονη ως τη γυναίκα που κρυβόταν πολλά απογεύματα κάτω από την πολυκατοικία του θύματος, φορώντας μάλιστα περούκα, ενώ συγκλόνισε η κατάθεση μάρτυρα στην Καλλιθέα που, όπως είπε, είδε την Ιωάννα να παραμορφώνεται μπροστά στα μάτια του.

«Το συμπέρασμα (σ.σ. από τις καταθέσεις των γιατρών) είναι ότι δεν άφησαν την παραμικρή αμφιβολία ότι πρόθεση της κατηγορουμένης ήταν να σκοτώσει την Ιωάννα», είπε μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο ο Απόστολος Λύτρας, ο συνήγορος της Ιωάννας.

«Οι πιθανότητες ήταν η Ιωάννα να μη ζήσει αν δεν πήγαινε δίπλα στο φαρμακείο να ρίξει νερό», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, το καυστικό υγρό που δέχτηκε η Ιωάννα ήταν «άνω του ενάμιση λίτρου», ενώ τόνισε πως η 36χρονη είχε αναμείξει σε μεγαλύτερο δοχείο με μεγαλύτερο άνοιγμα το υγρό, προκειμένου να προκαλέσει σημαντικότερη ζημιά.

 

Σχετικά με την κατάθεση του 40χρονου, ο συνήγορος της Ιωάννας τόνισε ότι όσο «το μήλον της έριδος» μιλούσε στο δικαστήριο, η δράστρια «δεν είχε καμία αντίδραση».

Αύριο αναμένεται να αποφασίσει το δικαστήριο αν θα κάνει δεκτό το αίτημα της πολιτικής αγωγής για την κλήτευση δύο μαρτύρων που, σύμφωνα με τον κ. Λύτρα, «θα δώσουν εξηγήσεις για τη συγκεκριμένη υπόθεση».

Πηγή: Mega

Read More

And More