Επίθεση με βιτριόλι: Η 40χρονη που φέρεται ότι μιλούσε με την κατηγορούμενη «σπάει» τη σιωπή της, μια μέρα πριν τη δίκη

Νέες εξελίξεις υπάρχουν γύρω από την υπόθεση με το βιτριόλι, μία ημέρα πριν τη συνέχιση της πολύκροτης δίκης. Η γυναίκα με το αρχικό «Μ» που φέρεται να είχε επικοινωνήσει με την 36χρονη κατηγορούμενη πριν και μετά την επίθεση στην Ιωάννα Παλιοσπύρου «σπάει» τη σιωπή της και μιλά μέσω του δικηγόρου της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Η 40χρονη δηλώνει έτοιμη να καταθέσει στο δικαστήριο, ενώ επιμένει πως δεν έχει εμπλοκή με την υπόθεση.

«Δεν έχει καμία ουσιαστική εμπλοκή με την υπόθεση και γι’ αυτό άλλωστε δεν είναι ούτε κατηγορούμενη ούτε μάρτυρας. Όταν κληθεί και όποτε κληθεί από οποιοδήποτε αρμόδιο δικονομικά αρμόδιο θα πει αυτά τα οποία γνωρίζει τα οποία έχει ήδη καταθέσει» δηλώνει ο δικηγόρος της 40χρονης στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου.

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Πέμπτη ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, έκανε αίτημα για κλήση της 40χρονης και ενός 36χρονου, καθώς αποτελούν πρόσωπα που είχαν επικοινωνία με την κατηγορούμενη πριν αλλά και μετά την επίθεση.

Η «Μ» είχε καταθέσει ήδη πριν ένα χρόνο στην αστυνομία και είχε εξηγήσει γιατί η κατηγορούμενη επικοινώνησε μαζί της οκτώ φορές μετά την επίθεση στην Ιωάννα Παλιοσπύρου τον Μάιο του 2020.

 

«Στη δίκη που συνεχίζεται αύριο, Τρίτη, θα βρεθούν ξανά πρόσωπο με πρόσωπο η Ιωάννα και η κατηγορουμένη. Η ακροαματική διαδικασία θα ξεκινήσει με την κατάθεση της πλαστικής χειρουργού, Μαρίας Καλοφώνου, που τη χειρούργησε επτά φορές μέσα σε αυτούς τους 16 μήνες» δήλωσε ο δικηγόρος της Ιωάννας, Νίκος Αλεξανδρής.

Read More

And More