Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλά για τη στιγμή που θα αναγκαστεί να συναντήσει τη γυναίκα που της επιτέθηκε

Για τις 15 Σεπτεμβρίου ορίστικε η δίκη για την υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου, η οποία ένα χρόνο πριν δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι με αποτέλεσμα να προκληθούν πολύ σοβαρά τραύματα σε όλο της το σώμα αλλά και το πρόσωπο..

Σήμερα η Ιωάννα βρίσκεται στην Γαλλία για ειδικές θεραπείες σε εξειδικευμένη κλινική για εγκαύματα, ενώ το απόγευμα της Τετάρτης μίλησε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 για τη μάχη που δίνει όλο αυτό το διάστημα αλλά και για τι στιγμή που θα αναγκαστεί να έρθει αντιμέτωπη στο δικαστήριο με τη γυναίκα που την έφερε σε αυτή την κατάσταση

«Οι θεραπείες έχουν ξεκινήσει, προσπαθώ να ακολουθώ πιστά τις συμβουλές των γιατρών και το πρόγραμμα περιποίησης των ουλών. Σωματικά είναι κουραστικό, αλλά όχι επίπονο σε αυτή τη φάση. Προσδοκώ τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τη στήριξή σας», δήλωσε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Στη συνέχεια η ίδια ανέφερε πως είναι δύσκολο να εμφανιστεί στην δίκη και να αντιμετωπίσει την γυναίκα που της κατέστρεψε την ζωή, όμως θέλει να το κάνει.

«Το γεγονός πως ορίστηκε η ημερομηνία της δίκης, είναι κάτι που, παρ’ όλο που το περίμενα με ανυπομονησία, με αναστάτωσε και μου έφερε επώδυνες αναμνήσεις του τελευταίου χρόνου. Ξέρω πως θα είναι για εμένα επίπονο ψυχολογικά σαν διαδικασία, αλλά είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσω και θα το κάνω».

Read More

And More