Επίθεση με βιτριόλι: “Η Ιωάννα θα μπορούσε να έχει πεθάνει! Έχει γολγοθά μπροστά της” λέει η γιατρός της στο Live News (βίντεο)

To 9o χειρουργείο αναμένεται να κάνει η Ιωάννα που πριν λίγους μήνες δέχθηκε τη φρικτή επίθεση με βιτριόλι στο πρόσωπό της με αποτέλεσμα να καταστραφει από το βαθύ έγκαυμα ένα μεγάλο μέρος του.

Διάβασε εδώ τη συγκλονιστική δήλωσή της 

Η γιατρός της Ιωάννας η διευθύντρια πλαστικής χειρουργικής του Θριαασίου Νοσοκομείου Μαρία Καλοφώνουν μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο και το Live News για την κατάσταση της Ιωάννας

“Η Ιωάννα έχει ένα χαρακτήρα που σε κάνει να θέλεις να συνδεθείς μαζί της. Έχει γλιτώσει τη ζωή της, έχει επουλώσει τις πληγές της  αλλά έχει ένα μεγάλο δρόμο μπροστά της και πολλές επεμβάσεις”, είπε η γιατρός της.

Το αν θα μπορεί να δείξει το πρόσωπό της θα φανεί από το αποτέλεσμα και τη δύναμη της να βγει έξω. Και το θέμα είναι όχι μόνο να κυκλοφορήσει αλλά να βγει και να μιλήσει για αυτό που της συνέβη.

Η Ιωάννα θα μπορούσε να είχε χάσει τη ζωή της με τα τραύματα που έχει υποστεί. Το βάθος και η έκταση των τραυμάτων, κάθε γιατρός θα μπορούσε να πει ότι θα μπορούσαν να προκαλέσουν θάνατο.

Έχει πολλά χειρουργεία ακόμα. Μόλις τελειώσει το θέμα με τον κορονοϊό θα ξεκινήσουμε πάλι τα χειρουργεία και η Ιωάννα έχει πολύ δρόμο μπροστά της, κατέληξε η κυρία Καλοφώνου

Δες το βίντεο

Read More

And More