Επίθεση με βιτριόλι: Η νέα εξομολόγηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Σε μια νέα εξομολόγηση προχώρησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η κοπέλα που ένα χρόνο πριν δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. H Ιωάννα μίλησε για τα μηνύματα που δέχεται από τον κόσμο, την ανάγκη που έχει να βοηθήσει όποιον και όπως μπορεί λέγοντας χαρακτηριστικά πως αυτό που την ενώνει με αρκετούς συνανθρώπους μας είναι ο πόνος.

“‘Εχουν υπάρξει περιπτώσεις κυρίως με νέα κορίτσια ή συνομήλικές μου να ταυτίζονται και να νιώθουν περισσότερο οικεία να επικοινωνήσουν μαζί μου και να συζητήσουμε διάφορα θέματα από το να μιλήσουν σε κάποιον άνθρωπο της οικογένειάς τους ίσως. Πιστεύω πως αυτό συμβαίνει γιατί μας ενώνει ο πόνος και έτσι υπάρχει αλληλοκατανόηση.

Μιλάω κάθε μέρα με πάρα πολλούς ανθρώπους που θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί μου για να με στηρίξουν και να μου ευχηθούν γρήγορη ανάρρωση. Ανάμεσά τους υπάρχουν και πολλοί που περνούν και οι ίδιοι προβλήματα υγείας ή και προβλήματα με την ψυχολογία τους. Υπάρχουν περιπτώσεις που την περίοδο που έδινα τη μάχη για τη ζωή μου στο νοσοκομείο, κάποιοι άλλοι άνθρωποι έπαιρναν δύναμη και κουράγιο από τον αγώνα μου, όπως μου είπαν, για να αντιμετωπίσουν δικά τους θέματα υγείας και μη.

Θεωρώ χρέος κάποιου, όταν έχει βιώσει μια τέτοια επίθεση, να βοηθήσει και να στηρίξει με όποιο τρόπο μπορεί άλλους συνανθρώπους του που θα βρεθούν δυστυχώς σε ανάλογη κατάσταση. Είτε συμβουλευτικά, είτε ψυχολογικά, είτε δίνοντας ελπίδα μόνο με ένα χαμόγελο. Έχω βρεθεί στη θέση τους και καταλαβαίνω ίσως λίγο περισσότερο πως το βιώνουν και τι χρειάζονται χωρίς καν να το ζητήσουν. Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός και θα το κάνω με μεγάλη μου χαρά” ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Read More

And More