Επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι δύο γυναίκες που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στη δίκη

Δύο γυναίκες μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Από τη μία, η Χριστιάνα, ο ξανθός φύλακας άγγελος της Ιωάννας που στέκεται στο πλευρό της. Από την άλλη, η πρώην συνάδελφος της κατηγορούμενης, που πήγε στο δικαστήριο, δήλωσε παρούσα κατά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας και εξαφανίστηκε μυστηριωδώς.

Η Χριστιάνα Πίτη, η δημοσιογράφος με την οποία η Ιωάννα Παλιοσπύρου γνωρίστηκε στα γυρίσματα του Deal και έχτισαν ουσιαστική φιλία, είχε μιλήσει στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή «Μαζί σου» για τη σχέση τους.

«Γνωριστήκαμε στο Deal, δεν προλάβαμε να κάνουμε παρέα, ωστόσο τον περασμένο Νοέμβριο που μετακόμισα στην Αθήνα, ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα. Η Ιωάννα έκανε δύο δουλειές, καθημερινές στην ασφαλιστική, τα Σαββατοκύριακα στο κρεοπωλείο της θείας της. Είχε σοβαρή σχέση έναν χρόνο» είχε πει στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Την ίδια στιγμή απορία προκάλεσε η ανεξήγητη εξαφάνιση της συναδέλφου της κατηγορούμενης, η οποία αν και εμφανίστηκε στο δικαστήριο, όταν ήρθε η σειρά της να καταθέσει, δεν ήταν παρούσα. Πρόκειται για τη γυναίκα με την οποία η κατηγορούμενη δούλευε στο ίδιο δικηγορικό γραφείο.

Read More

And More