Επίθεση με βιτριόλι: Συγκινεί και σοκάρει η φωτογραφία της Ιωάννας μέσα από το νοσοκομείο

Με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Ιωάννα Παλιοσπύρου καταφέρνει να συγκινήσει και ταυτόχρονα να σοκάρει.

Η νεαρή κοπέλα εξακολουθεί να ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, έπειτα από την επίθεση με βιτριόλι που της εξαπέλυσε η 35χρονη Έφη Κ. πριν από περίπου έναν χρόνο. Το καυστικό υγρό έχει προκαλέσει σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα της Ιωάννας η οποία έχει ήδη υποβληθεί σε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις αποκατάστασης.

Η άτυχη Ιωάννα πρόσφατα μπήκε ξανά στο Θριάσιο νοσοκομείο για το όγδοο χειρουργείο με την επέμβαση να διαρκεί τέσσερις περίπου ώρες. Η νεαρή κοπέλα που όλο αυτό το διάστημα δίνει τη δική της μάχη, παραμένει στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται και μάλιστα έκανε και μια ανάρτηση μέσα από τον θάλαμο του νοσοκομείο. 

Στην ανάρτηση αυτή, η Ιωάννα μας δείχνει για πρώτη φορά μέρος του χεριού της με τα σοβαρά εγκαύματα που έχει υποστεί καταφέρνοντας όχι μόνο να συγκινήσει αλλά και να σοκάρει δείχνοντάς μας το μέγεθος των πληγών που έχει αφήσει το καυστικό υγρό στο σώμα της. 

“Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη” ήταν το μήνυμα με το οποίο η Ιωάννα συνόδευσε τη φωτογραφία της.

Read More

And More