Επίθεση με βιτριόλι: Τι υποστήριξε ο 40χρονος σύντροφος της κατηγορούμενης -Βίντεο

Η υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα το πρωί της 20ης Μαΐου έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των Ελλήνων, οι οποίοι παρακολουθούν ανελλιπώς τις εξελίξεις. Μία 35χρονη έχει συλληφθεί εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα, αφού σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει η αστυνομία αποτελεί τη βασική ύποπτο για την άγρια επίθεση που δέχτηκε η Ιωάννα.

Η εκπομπή της Τατιάνας ΣτεφανίδουΜαζί σου το Σαββατοκύριακο” παρουσίασε στους τηλεθεατές πληροφορίες από την κατάθεση του 40χρονου άνδρα, με τον οποίο η 35χρονη διατηρούσε ελεύθερη σχέση.

“Γνωριστήκαμε σε μια κοινή παρέα πριν από δύο χρόνια σε ένα καφενείο. Αρχίσαμε να επικοινωνούμε φιλικά μέσω των social media. Δημιουργήσαμε μια ελεύθερη ερωτική σχέση, η οποία κρατά μέχρι και σήμερα. Δεν γνωρίζω πολλά για την προσωπική της ζωή. Η σχέση μας δεν είχε εντάσεις και πιέσεις και έχουμε βρεθεί κάποιες φορές, αφού μένουμε στην ίδια περιοχή”, δήλωσε ο 40χρονος για την 35χρονη κατηγορούμενη.

Όσον αφορά την 34χρονη Ιωάννα ο ίδιος ανέφερε: “Στο messenger μου βγήκε ως προτεινόμενη διαδικτυακή φίλη η 34χρονη, στην οποία έστειλα αίτημα φιλίας. Ανταλλάξαμε κάποια τυπικά μηνύματα αλλά δεν βρεθήκαμε ποτέ από κοντά. Εδώ και ένα χρόνο δεν έχω καμία επαφή μαζί της”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More