Επίθεση με βιτριόλι: «Βράχος» στο πλευρό της Ιωάννας Παλιοσπύρου η μητέρα της – Η άφιξή της στο δικαστήριο

Πριν λίγη ώρα ξεκίνησε η τρίτη δικάσιμος για την υπόθεση της Ιωάννα Παλιοσπύρου που ένα χρόνο πριν δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, έφτασε στο δικαστήριο λίγα λεπτά πριν της 9.00 π.μ συνοδευόμενη από τον έναν εκ των δύο δικηγόρων της, τον κ. Αλεξανδρή. ενώ η δράστις σύμφωνα με πληροφορίες μπήκε από άλλη είσοδο χωρίς να γίνει αντιληπτή από τις κάμερες και τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στον χώρο.

Λίγα λεπτά μετά την Ιωάννα, στο δικαστήριο έφτασε και η μητέρα της Ιωάννας Παλιοσπύρου η οποία από τη πρώτη στιγμή στέκεται βράχος στο πλευρό της με τεράστια αποθέματα ψυχικής αντοχής προκειμένου να στηρίξει και να βοηθήσει την κόρη της να ανέβει αυτόν τον “γολγοθά”.

Δες παρακάτω μερικές εικόνες της μητέρας της Ιωάννας Παλιοσπύρου που εξασφάλισε για το TLIFE ο Πέτρος Χόντος

Σήμερα αναμένονται οι καταθέσεις των γιατρών της. Μεταξύ των μαρτύρων θα είναι και η Διευθύντρια της Πλαστικής Χειρουργικής Κλινικής του Θριασίου Νοσοκομείου Μαρία Καλοφώνου, παρούσα την πρώτη ημέρα της δίκης στο δικαστήριο. Η γιατρός, που έχει αναφερθεί σε δηλώσεις της στην μάσκα που είναι αναγκασμένη να φορά η Ιωάννα επί πολλές ώρες την ημέρα για να πιέζονται οι ουλές στο πρόσωπο της, θα δώσει την πλήρη εικόνα για την κατάσταση που ήταν η 36χρονη και για τους κινδύνους που ακόμη αντιμετωπίζει.

Οι γιατροί αναμένεται να αναδείξουν την κατάσταση που παρέλαβαν την τραυματισμένη Ιωάννα, προκειμένου να στοιχειοθετηθεί το κατά πόσο η δράστρια σκόπευε να δολοφονήσει το θύμα της.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More