Επίθεση ταξιτζή σε πελάτισσα!

Επίθεση ταξιτζή σε πελάτισσα! | tlife.gr

Οργή και φόβο προκαλεί η μαρτυρία μιας γυναίκας που έπεσε θύμα ενός ταξιτζή στη Θεσσαλονίκη. Η άτυχη γυναίκα που έχει κάταγμα στο χέρι και αναγκάστηκε να φορέσει κολάρο, δέχτηκε επίθεση από οδηγό ταξί, στο οποίο επέβαινε μαζί με την αδέλφή της.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, η γυναίκα σταμάτησε το ταξί και κάθισε μαζί με την αδελφή της στην πίσω θέση, αφού μπροστά βρισκόταν ένας ηλικιωμένος, ο οποίος κατέβηκε λίγο πιο κάτω. Καθώς, λοιπόν, κατευθύνονταν με το ταξί προς τον προορισμό της, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε κράσπεδο.

Η γυνάικα τρόμαξε και φώναξε στον οδηγό να προσέχει: «Χριστιανέ μου ολόκληρο πεζοδρόμιο δεν το είδες; Θα μας σκοτώσεις;», ήταν τα λόγια της άτυχης γυναίκας που εξαγρίωσαν τον οδηγό του ταξί. Εκείνος σταμάτησε λίγο πιο κάτω το αυτοκίνητο και με τη φράση «Τώρα θα δεις τι θα πάθεις» τράβηξε τη γυναίκα από το λαιμό και την πέταξε έξω από το ταξί. Η αδελφή της βγήκε έξω αλλά δεν πρόλαβε να κάνει κάτι.

Ο ταξιτζής φαίνεται πως την χτύπησε και την εγκατέλειψε στο δρόμο. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες και κατόπιν κατέθεσε μήνυση.

Ο πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί της Θεσσαλονίκης Κώστας Γιαννακάκης καταδίκασε το γεγονός και τη συμπεριφορά του οδηγού. Ωστόσο, το γεγονός έχει προκαλέσει αντιδράσεις, αφού ο συγκεκριμένος οδηγός έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν για αντίστοιχες συμπεριφορές.

Δείτε στο video που ακολουθεί τη μαρτυρία του θύματος:

READ more