Επίθεση της Cardi B στην Nicki Minaj! Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια οι δύο διάσημες ράπερ – Video

Η Nicki Minaj είναι γνωστή σε όλους μας ως μία από τις πιο ταλαντούχες και επιτυχημένες rappers παγκοσμίως! Το τελευταίο διάστημα, όμως, φαίνεται πως προσπαθεί να της πάρει τη θέση η νέα και ανερχόμενη rapper Cardi B. Πριν λίγες ώρες, το TMZ δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται πως οι δύο διάσημες γυναίκες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, σε πάρτι στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας της Νέας Υόρκης.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα ξένα ειδησεογραφικά media, χθες Παρασκευή στο πάρτι του Harper’s Bazaar, η Cardi B “χίμηξε” στην Nicki Minaj, ενώ στη συνέχεια φέρεται να έβγαλε τα παπούτσια της και να τα πέταξε στην “αντίπαλό” της. Όπως αναφέρει στο AP αυτόπτης μάρτυρας, η Nicki Minaj μιλούσε με κάποιον, όταν η Cardi B προσπάθησε να της επιτεθεί, με τους άντρες της ασφάλειας να παρεμβαίνουν.

Λίγη ώρα αργότερα, η Cardi B έφυγε από τον χώρο όπου γινόταν το party μόδας, με ένα μεγάλο καρούμπαλο στο μέτωπό της και φορώντας το ένα από τα παπούτσια της. Σύμφωνα με το TMZ, η γνωστή τραγουδίστρια πλησίασε το τραπέζι στο οποίο βρισκόταν η Nicki Minaj, χωρίς να έχει σκοπό να τσακωθεί αλλά να της ζητήσει τον λόγο για κάποια ψέμματα που διαδίδει, ότι π.χ η Cardi B δεν ξέρει πως να μεγαλώσει το παιδί της. Όμως οι σωματοφύλακες της Nicki φέρεται ότι της έδωσαν αγκωνιά, με συνέπεια να αποκτήσει το καρούμπαλο…

https://www.youtube.com/watch?v=qiIwfSx7bXg

Read More

And More