Επώνυμες παρουσίες σε beauty event στα νότια προάστια! Φωτογραφίες

Το καλοκαίρι τέλειωσε και επίσημα και οι celebrities επέστρεψαν σιγά σιγά στην πρωτεύουσα και στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν πλέον ευκαιρίες για βραδινές εξόδους με καλή παρέα. Πριν μερικές μέρες, οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz βρέθηκαν στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στον εμβληματικό χώρο του Φάρου για να δώσουν το παρών σε ένα εντυπωσιακό beauty event!

Η Lancôme γιόρτασε την άφιξη του νέου γυναικείου αρώματος Idôle! Οι Έλληνες celebrities έδωσαν το παρών σε μία εκδήλωση αποκλειστικά αφιερωμένη στο σύμβολο της τόλμης και της δύναμης, με το όνομα Idôle και με πρέσβειρα το νέο πρόσωπο του οίκου ομορφιάς, την Αμερικανίδα ηθοποιό, τραγουδίστρια και αυθεντία του στυλ Zendaya Coleman. Τη βραδιά έντυσε μουσικά και απογείωσε η γνωστή DJ Μαρία Αντωνά!

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν προσωπικότητες, δημοσιογράφοι αλλά και social influencers. Μεταξύ άλλων έδωσαν το παρών οι: Μύρωνας Στρατής, Μαρία Ηλιάκη, Δημήτρης Σκουλός, Έλενα Τσαγκρινού, Mike, Νάνσυ Ζαμπέτογλου, Κατερίνα Γερονικολού και άλλοι πολλοί.

Δες φωτογραφίες:

Κατερίνα Γερονικολού

Δημήτρης Σκουλός & Ζενεβιέβ Μάντζαρη

Μύρωνας Στρατής

Μαρία Ηλιάκη

Έλενα Τσαγκρινού

Mike

Ιωάννα Φατούρου (Marketing Manager Lancôme) & Εύη Φραγκάκη

Ιωάννα Φατούρου (Marketing Manager Lancôme), Εύη Κλαουδάτου (Διευθύντρια Marketing attica), Γρηγόρης Τσαντίρης (Εμπορικός Διευθυντής L’Oréal Luxe)

Γρηγόρης Τσαντίρης (Εμπορικός Διευθυντής L’Oréal Luxe), Ιωάννα Φατούρου (Marketing Manager Lancôme) & Σπύρος Σπυριδωνίδης

Γιώργος Πράσινος & Σοφία Ρεγκούκου (Communication Manager L’Oréal Luxe)

Μαρία Αντωνά

Ελπίδα Φιλιππίδου,  Σοφία Ρεγκούκου, Ιωάννα Φατούρου, Μίκα Χούντα , Τζόση Βιτζηλαίου

Κατερίνα Μισιχρόνη

Ρούλα Σταματοπούλου

Δημήτρης Ταταράκης

Κατερίνα Ευαγγελινού

Νικόλ Μαργέτη, Τζώρτζια Βαϊνά & Ραμόνα Βλαντή

Αναστασία Τσιλιμπίου

Κάλια Ελευθερίου

Ελένη Βαΐτσου

Αναστασία Περράκη & Ανθή Σαλαγκούδη

Ένα νέο musky chypre λουλουδάτο άρωμα, δημιουργία τριών γυναικών της αρωματοποιίας: Shyamala Maisondieu, Adriana Medina και Nadège Le Garlantezec. Το Essence από το Τριαντάφυλλο Isparta Rose από αειφόρες καλλιέργειες στην Τουρκία, συλλέγεται αποκλειστικά για την Lancôme, και συνδυάζεται με το Τριαντάφυλλο Centifolia που καλλιεργείται στη Γαλλία.

Φωτογραφίες: Panoulis

Read More

And More