Επώνυμες παρουσίες σε φιλανθρωπική εκδήλωση στα νότια προάστια [pics]

Το Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης παιδιών με ειδικές ανάγκες (Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ) “Ορίζοντες” και η Beautiful People Pr – Events διοργάνωσαν ένα press event για την ενίσχυση του κέντρου διημέρευσης παιδιών με σύνδρομο down!
Την πρωτοβουλία υποστήριξε ο γνωστός επιχειρηματίας Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, που διαθέτει τον μεγαλύτερο όμιλο εστίασης και ψυχαγωγίας στην Ελλάδα, στηρίζοντας το πολύτιμο έργο του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. “Ορίζοντες” και προσφέροντας την πολύτιμη οικονομική του αρωγή για την ενίσχυσή του κέντρου.
Στα πλαίσια αυτής της πρωτοβουλίας έλαβε χώρα ένα μοναδικό charity event στις εγκαταστάσεις του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. στην Ηλιούπολη (Ηρώς Κωνσταντοπούλου 180 & Θάλειας Λουκίδου ) με την ευγενική υποστήριξη του διεθνούς μοντέλου, Σοφίας Χαρμαντά και με εκλεκτούς καλεσμένους από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο, παρουσία του διοικητικού συμβουλίου αλλά και των ίδιων των παιδιών του Κέντρου, έγινε επίσημα η παράδοση του σημαντικού ποσού που συγκεντρώθηκε και από τις δύο πλευρές.
Dj της βραδιάς ήταν ο John Plav!
Δες φωτογραφίες:

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α “Ορίζοντες” Νικόλαος Ανυφαντής με την Σοφία Χαρμαντά, τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και τον Χάρη Σιανίδη

Ρένος Ρώτας-Στέφανος Κωνσταντινίδης

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α “Ορίζοντες” Νικόλαος Ανυφαντής και η Σοφία Χαρμαντά ανάμεσα σε φιλοξενούμενους του κέντρου διημέρευσης παιδιών με σύνδρομο Down

Κατερίνα Πεφτίτση-Ελευθερία Καρναβά

Antonella Cuellar-BO-Χάρης Σιανίδης-Στέφανος Κωνσταντινίδης

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More