Επώνυμες παρουσίες σε κοσμικό κάλεσμα στη Γλυφάδα! Φωτογραφίες

Ένα μεγάλο opening party για να υποδεχτεί τους διάσημους καλεσμένους του έκανε αγαπημένων bar restaurant των celebrities στη Γλυφάδα και ήταν όλοι εκεί. Μετά το τέλος της καραντίνας και την επαναλειτουργία της εστίασης, στα νότια προάστια ξεκίνησαν και πάλι τα μεγάλα καλοκαιρινά parties τηρώντας φυσικά όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Στο αγαπημένο λατίνο gastrobar του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου στη Γλυφάδα βρέθηκαν πολλοί φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα, ενώ τα φωτογραφικά φλας πήραν φωτιά. Την διοργάνωση του event ανέλαβε ο Χάρης Σιανίδης και το κοσμικό κάλεσμα αποδέχτηκαν μεταξύ άλλων η Άντζελα Δημητρίου, η Αγγελική Ηλιάδη, ο Λάκης Γαβαλάς, ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Κώστας Σόμμερ με την νέα του σύντροφο Βαλεντίνη Παπαδάκη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την καλή του φίλη Δήμητρα Αλεξανδράκη, ο Τρύφωνας Σαμαράς, η Δέσποινα Μοιραράκη, η Σάσα Σταμάτη, η Μαρία Καλάβρια και πολλοί ακόμη.

Αγγελική Ηλιάδη, Άντζελα Δημητρίου

Αξίζει να αναφέρουμε πως αυτή ήταν η πρώτη κοσμική συνάντηση του πρώην ζευγαριού των Δημήτρη Αλεξάνδρου και Μαρίας Καλάβρια, αλλά και η πρώτη έξοδο μετά την γέννηση του γιου της για την Φανή Χαλκιά.

Δημήτρης Αλεξάνδρου, Αγγελική Ηλιάδη, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, Χάρης Σιανίδης

Μαρία Καλάβρια

Φανή Χαλκιά

Ακόμη, στην βραδιά βρέθηκαν ο Λάκης Γαβαλάς και ο Τρύφωνας Σαμαράς, που όπως αποκάλυψε ο γνωστός hairstylist στην κάμερα του “Έλα Χαμογέλα’ δεν αντάλλαξαν κουβέντα μετά την μικρή κόντρα τους.

Από τα highlights, βέβαια της βραδιάς ήταν η κοινή φωτογράφηση της Άντζελας Δημητρίου με την Αγγελική Ηλιάδη.

Δες φωτογραφίες:

Λάκης Γαβαλάς, Νίκος Αναδιώτη

Σάσα Σταμάτη

Γιάννης Σπαλιάρας

Δήμητρα Αλεξανδράκη, Δημήτρης Αλεξάνδρου

Μαρία Καλάβρια, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, Λεάννα Μαρκογλου

Φανή Χαλκιά, Χάρης Σιανίδης

Τρύφωνας σαμαράς, Σοφία Βογιατζάκη

Νίκος Παπαδάκης, Χάρης Σιανίδης

Βαλεντίνη Παπαδάκη, Κώστας Σόμμερ

Δέσποινα Μοιραράκη, Χάρης Σιανίδης

Γιάννης Μάρκου, Χάρης Σιανίδης

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, Ιωάννα Μπέλλα

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More