Επώνυμες παρουσίες σε πάρτι γνωστού μουσικού περιοδικού!

Στις 2 Ιουλίου γιόρτασαν με επώνυμους φίλους, τη θεαματική “επιβίβαση” του RELOAD Music Magazine στο πλοίο της digital ενημέρωσης, σε ένα πάρτι που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία στο κλαμπ Route 215 της λεωφόρου Κηφισίας.

Το RELOAD Music Magazine αποτελεί το πρώτο και μοναδικό διαδραστικό μουσικό περιοδικό για tablet στην Ελλάδα. Μια ψηφιακή πλατφόρμα πληροφόρησης της ZEN DIGITAL GROUP που ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και στηρίζεται σε μια δημοσιογραφική ομάδα με γνώση και πείρα στη θεματολογία της μουσικής -παγκόσμιας και εγχώριας- βιομηχανίας.
Ο εκδότης, Μίλτος Καρατζάς, και η ομάδα του έρχονται να αλλάξουν τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την μουσική είδηση, βάζοντας τους αναγνώστες σε ένα παιχνίδι αλληλεπίδρασης και αμεσότητας υπογραμμίζοντας το υψηλό προτέρημα της εποχής μας, την διαδραστικότητα.

Το πάρτι τίμησαν με την παρουσία τους διασημότητες από τον χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής καθώς και φίλοι της μουσικής αλλά και της υψηλής τεχνολογίας. Ανάμεσά τους ήταν ο Νίκος Ορφανός, ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ο Κώστας Τουρνάς και άλλοι επώνυμοι.

Δες φωτογραφίες:

Μίλτος Καρατζάς, Λάκης Παπαδόπουλος

Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Κώστας Τουρνάς

Χρήστος Δάντης, Μίλτος Καρατζάς

Λάκης Παπαδόπουλος Βασίλης Παπαστάθης

Μίλτος Καρατζάς, Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Κώστας Τουρνάς

Read More

And More