Επώνυμες παρουσίες στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κώστα Κρομμύδα! [pics]

Το βράδυ της Δευτέρας έγινε η κεντρική παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κώστα Κρομμύδα με τίτλο «Μυρωδιά από σανίδι» σε γνωστό βιβλιοπωλείο, στην καρδιά της Αθήνας. Το νέο μυθιστόρημα του αγαπημένου ηθοποιού και συγγραφέα κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα και αναμένεται να καθηλώσει το αναγνωστικό κοινό παρουσιάζοντας ένα ξεχωριστό έρωτα.

Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Κώστας Κρομμύδας αποφασίζει να καταπιαστεί με δύο μεγάλους πόθους, τον μνημειώδη έρωτα και -τη δική του “ερωμένη”- τη θεατρική σκηνή!

Στην ξεχωριστή βραδιά έδωσαν το παρών διάσημες Ελληνίδες ηθοποιοί, όπου μάλιστα ανάγνωσαν το συγκλονιστικό μυθιστόρημα του ηθοποιού, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Ανάμεσα στις ηθοποιούς ήταν η Ζέτα Δούκα, η Ευαγγελία Μουμούρη και η Ευγενία Δημητροπούλου, όπου η κάθε μία έδωσε τον δικό της τόνο στην ανάγνωση του βιβλίου «Μυρωδιά από σανίδι». Ο ίδιος ο συγγραφέας δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενος και περήφανος από την μεγάλη έλευση του κόσμου!

Φυσικά στο πλευρό του ήταν και η σύζυγός του, Μαρίνα Γιώτη, η οποία βρίσκεται πάντα στο πλευρό του και τον στηρίζει σε κάθε επαγγελματικό βήμα του.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Ευγενία Δημητροπούλου – Ευαγγελία Μουμούρη

Ζέτα Δούκα

Σόφη Πασχάλη

Με την σύζυγό του Μαρίνα Γιώτη

Άλκης Κούρκουλος – Ντίνος Καρύδης

Ευαγγελία Μουμούρη – Κώστας Κρομμύδας – Ζέτα Δούκα

Κώστας Κρομμύδας

Ευγενία Δημητροπούλου – Άλκης Κούρκουλος – Ευαγγελία Μουμούρη

Μαρίνα Γιώτη – Άλκης Κούρκουλος – Νίκος Ορφανός

Σόφη Πασχάλη – Κώστας Κρομμύδας

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Στην Αθήνα του ’40, ένας έρωτας γεννιέται στο σανίδι, όταν η Δωδέκατη Nύχτα ενώνει τον Νικόλα και τη Λυδία στη σκηνή και τη ζωή. Ένας έρωτας που θα κρατήσει δεκαετίες, κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και με πτυχές που μένουν κρυφές, μέχρι τη μέρα που ο Νικόλας αποφασίζει να αποκαλύψει στη Μάρω τα κρυμμένα μυστικά.

Μια ζωή σαν θέατρο, γεμάτη ένταση, πάθος και δημιουργία, συνδέει τους δύο πρωταγωνιστές μέχρι την τελική αυλαία. Μια ζωή όπου «Όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή. Κι όλοι οι άντρες κι οι γυναίκες είν’ απλώς ηθοποιοί». Μια ζωή γεμάτη μυρωδιά από σανίδι. Μια ιστορία εμπνευσμένη από τους αξέχαστους έρωτες του θεάτρου και της μεγάλης οθόνης.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More