Επώνυμες παρουσίες στο Εθνικό Θέατρο! Φωτογραφίες

Πλήθος επωνύμων βρέθηκε στην πρεμιέρα της θεατρική παράστασης «Η γειτονιά των Αγγέλων» στο θέατρο Rex και τη σκηνή Μαρίνα Κοτοπούλη. Ο Νίκος Ψαρράς και η Μαρίνα Ασλάνογλου πρωταγωνιστούν στην παράσταση του Ιάκωβου Καμπανέλλη, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.
Στην επίσημη πρεμιέρα έδωσαν το «παρών» πολλά ονόματα από τον καλλιτεχνικό και τον πολιτικό χώρο και απόλαυσαν την παράσταση. Ανάμεσά τους ήταν η Έλλη Στάη, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Γιάννης Ζουγανέλης με την κόρη του Ελεωνόρα, η Έλενα Ακρίτα με τον Γιώργο Κυρίτση, ο Άλκης Κούρκουλος, ο Φώτης Κουβέλης, η Άντζελα Γκερέκου και πολλοί άλλοι.

/

Λίγα λόγια για την παράσταση:
Ο Ιάκωβος Καμπανέλλης, ο σημαντικότερος συγγραφέας του σύγχρονου ελληνικού θεάτρου, στήνει το σκηνικό της Γειτονιάς των αγγέλων με φόντο την αυλή μιας ταβέρνας στη Δραπετσώνα. Μπροστά στη «Μυρτιά» ξετυλίγονται τα πάθη και οι έρωτες των απλών ανθρώπων του μόχθου και της προσφυγιάς, αλλά και των ευνοημένων, εκείνων που ανήκουν στον «καλό κόσμο».

/

Στη Γειτονιά των αγγέλων, ο Καμπανέλλης ζωντανεύει, με τη βοήθεια της ανεπανάληπτης μουσικής και των τραγουδιών του Θεοδωράκη, τη νεοελληνική κοινωνία της δεκαετίας του 1960. Μέσα από τις αυλές των προσφυγικών σπιτιών ξεφυτρώνουν οι πολυκατοικίες. Γεννιέται η αντιπαροχή. Η νέα εποχή θεμελιώνεται πάνω σε χαλάσματα, ιδεολογικές αντιπαραθέσεις και προσδοκίες για ένα καλύτερο μέλλον. Στη γειτονιά των αγγέλων η καινούργια αυτή εποχή θα ανατείλει μέσα από τη συμφιλίωση και την αποδοχή του άλλου.

/

Ο Κώστας Τσιάνος, ένας από τους πιο έμπειρους σκηνοθέτες του ελληνικού θεάτρου, έχει ετοιμάσει μια παράσταση που θα συγκινήσει τον θεατή και θα τον κάνει να νοσταλγήσει εποχές όπου οι άνθρωποι, μέσα από τεράστιες δυσκολίες, προσπαθούσαν να αντισταθούν και να βρουν το κουράγιο ώστε να δημιουργήσουν ένα κόσμο καλύτερο και πνευματικότερο. Ένας μεγάλος θίασος σημαντικών ηθοποιών υπηρετεί το έργο, σε μια σπουδαία παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου.
Δες φωτογραφίες:

Μαρίνα Ασλάνογλου, Έλενα Ακρίτα
/

Ελεωνόρα Ζουγανέλη
/

Μίμης Πλέσσας, Λουκίλα Καρέρ
/

Έλλη Στάη
/

/

Γιώργος Κυρίτσης, Έλενα Ακρίτα
/

Νόνικα Γαληνέα
/

Άλκης Κούρκουλος με την αδελφή του Μελίτα
/

Ηρώ Μανέ, Σταύρος Νικολαΐδης
/

Όλγα Κεφαλογιάννη
/

Φώτης Κουβέλης, με την σύζυγό του Φωτεινή Πάλλα
/

Γιάννης Ζουγανέλης με την κόρη του
/

Ταξιάρχης Χάνος, Βίκη Βολιώτη, Νίκος Ψαρράς
/

Read More

And More