Επώνυμες παρουσίες στο fashion event των MiRo! [pics]

Σε γνωστό στέκι της Αθήνας έγινε το επίσημο κάλεσμα για την παρουσίαση της νέας συλλογής ρούχων των MiRo σε συνεργασία με την Sugarfree για μια limited edition συλλογή και το «παρών» έδωσαν πολλοί επώνυμοι της ελληνικής showbiz. Διάσημες κυρίες της του τηλεοπτικού και καλλιτεχνικού χώρου, σχεδιαστές, στιλίστες, αλλά και άνθρωποι της μόδας τίμησαν με την παρουσία τους το δίδυμο Δημήτρης Μαστροκαλός και Γιάννης Ράπτης.

Στο glam rock party βρέθηκαν μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ελένη Τσολάκη, η Σίσσυ Φειδά, η Έλλη Κοκκίνου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Αννίτα Ναθαναήλ, ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Έλενα Γαλύφα, η Μαρίνα Βερνίκου, η Χριστίνα Μπόμπα, η Σοφία Παυλίδου και πολλοί ακόμη.

MIRO, Σταματίνα Τσιμτσιλή

Έλλη Κοκκίνου, Έλενα Γαλύφα

Εκτός από το fashion event, όμως στο Baraonda στήθηκε και ένα μικρό πάρτυ γενεθλίων για τον Δημήτρη Μαστρόκαλο. Ο γνωστός σχεδιαστής μάλιστα είχε μια εντυπωσιακή τούρτα έκπληξη για τα γενέθλιά του, ενώ το συγκρότημα Inco που γέμισε με τα τραγούδια του τη βραδιά, ανέβασε τους διάσημους φίλους των σχεδιαστών στο stage για να τραγουδήσουν!

Δες φωτογραφίες:

Έλλη Κοκκίνου

Μαρίνα Βερνίκου

Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ελένη Τσολάκη

Ανθή Σαλαγκούδη

Σίσσυ Φειδά, Στέλιος Κουδουνάρης, Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Ζενεβιέβ Μαζαρί, Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Σοφία Παυλίδου, Στέλλα Μέλιγκαν

Έλενα Γαλύφα

Γιώργος Ντάβλας, Αννίτα Ναθαναήλ

Τόνια Φουσέκη

Αννίτα Ναθαναήλ

Αλεξάνδρα Κατσαϊτη, Στέλιος Κουδουνάρης

Νάνσυ Παραδεισανού, Ζενεβιέβ Μαζαρί

Τζένη Οικονόμου, Ναταλία Ρίζου

Φωτογραφίες: ndp

 

Ετικέτες

Read More

And More