Οι επικεφαλής του everydayhealth.com ζήτησαν από τους ειδικούς να τους πουν ποιες τροφές μπορεί να θεωρηθούν “απαγορευμένες”, για ποιον λόγο και για ποια άτομα στον γενικό πληθυσμό. Ακολουθούν οι απαντήσεις τους, με τις προτάσεις τους για το τι πρέπει να αλλάξει κανείς στη διατροφή του.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Γλυκίσματα στο πρωινό
Ξεχάστε το επιδόρπιο για πρωινό και τα αρτοσκευάσματα, τα οποία είναι θερμιδικές “βόμβες”. Ένα τυπικό γλύκισμα τέτοιου τύπου μπορεί να έχει 180 θερμίδες ή περισσότερες, πάρα πολύ πρόσθετα σάκχαρα και όχι αρκετές πρωτεΐνες ή φυτικές ίνες. Είναι σημαντικό να πάρετε πρωτεΐνη στο πρωινό. Για ένα καλύτερο πρωινό, επιλέξτε ένα αυγό και ένα κομμάτι τυρί για την πρωτεΐνη, στη συνέχεια προσθέστε δημητριακά ολικής άλεσης και φρούτα.
Διάβασε τη συνέχεια στο Iatropedia.gr
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ