Η έρευνα της Tatiana Live για το κινητό της Ειρήνης που παραμένει άφαντο - Επαγγελματίας δύτης σαρώνει το βυθό της Τριχωνίδας για τον εντοπισμό του

Η έρευνα της Tatiana Live για το κινητό της Ειρήνης που παραμένει άφαντο – Επαγγελματίας δύτης σαρώνει το βυθό της Τριχωνίδας για τον εντοπισμό του | tlife.gr

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από την ημέρα που βρέθηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη. Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες του θανάτου της αλλά η οικογένεια της 44χρονης υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή ότι δεν αυτοκτόνησε. Το πτώμα της βρέθηκε μέσα στο χρυσαφί Ford Ka, στις όχθες της λίμνης Τριχωνίδας.

Οι ελπίδες της οικογένειας να μπει ένα τέλος στο… μαρτύριό τους εναπόκεινται στους δύτες. Και κυρίως στον εντοπισμό του κινητού τους, που έχει εξαφανιστεί από τη μοιραία μέρα. Η Tatiana Live έχει κάνει τη δική της έρευνα με έναν επαγγελματία δύτη που σαρώνει το βυθό της λίμνης για τον εντοπισμό του.

Ο δύτης που πραγματοποιεί της έρευνες, Γιάννης Λιαρδάκης περιγράφει στην εκπομπή του Epsilon και την Τατιάνα Στεφανίδου την πορεία των ερευνών.

Στο πλατό του Tatiana Live βρέθηκε και ο δικηγόρος της υπόθεσης.

Στην έρευνα της εκπομπής βοήθησαν και δύο ειδικοί που εξηγούν αν μπορούν να αξιοποιηθούν τα δεδομένα του κινητού μετά την ανέυρεσή του από το βυθό της λίμνης.

READ more