Εριέττα Κούρκουλου: Από το μαιευτήριο, στα πρώτα γενέθλια του γιου της – Το ταξίδι της μητρότητας μέσα από τις διηγήσεις της

Η Εριέττα Κούρκουλου τον τελευταίο χρόνο βιώνει το δικό της ταξίδι στη μητρότητα, δίπλα στον γιο που απέκτησαν με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη.

Ο μικρός τους συμπλήρωσε ένα χρόνο ζωής, με την Εριέττα Κούρκουλου να κάνει μια μακροσκελή ανάρτηση, δημοσιεύοντας φωτογραφία από την ώρα του τοκετού.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Erietta Kourkoulou (@eriettakourkouloulatsi)

«Από την ημέρα που γεννήθηκες, μεταμορφώθηκα στον πιο δυνατό άνθρωπο του κόσμου και ταυτόχρονα, στον πιο αδύναμο. Από την μια, ξέρω ότι χωρίς δεύτερη σκέψη θα έμπαινα μπροστά να αφανίσω το ο,τιδήποτε μπορεί να σου έκανε κακό και από την άλλη, ξέρω ότι εάν δεν τα κατάφερνα, η ζωή μου θα σταματούσε να έχει νόημα. Αυτό είσαι – η μεγαλύτερη δύναμή μου, αλλά και η μεγαλύτερή μου αδυναμία.

Μπορεί να σε περιμέναμε καιρό, αλλά καταλαβαίνω επιτέλους το γιατί. Εσύ ήσουν το παιδάκι για εμάς και αν δεν είχαμε συναντήσει τις δυσκολίες που συναντήσαμε για να έρθεις στον κόσμο, αν δεν είχαμε ακολουθήσει ακριβώς αυτή την διαδικασία με την κάθε μικρή της λεπτομέρεια, θα κρατούσα κάποιο άλλο παιδάκι στην αγκαλιά μου. Εγώ όμως θέλω μόνο εσένα… γιατί εσύ ήταν γραφτό να είσαι το παιδί μας», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Εριέττα Κούρκουλου.

Εριέττα Κούρκουλου – Ο τοκετός και η νέα ζωή με τον γιο της

Στις 23 Μαρτίου 2022 η Εριέττα Κούρκουλου ανακοίνωσε επίσημα τον ερχομό του γιου της, ο οποίος γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου 2023. Δημοσιεύοντας στο instagram φωτογραφία με το χεράκι του μικρού, έγραψε: «Ο γιος μας Νίκος Βασιλειάδης Κούρκουλος γεννήθηκε 21.03.22», ευχαριστώντας παράλληλα το ιατρικό προσωπικό του μαιευτηρίου.

 

Eριέττα Κούρκουλου – Ο θηλασμός και οι κρίσεις πανικού

Δέκα μήνες μετά τον ερχομό του γιου της, η Εριέττα Κούκουλου, σε ένα από τα Q&A που έκανε στον λογαριασμό της στο instagram, είχε απαντήσει για τις αλλαγές στη ζωή της με τη μητρότητα, τονίζοντας πως θηλάζει τον γιο της.

Σε ερώτηση για τις κρίσεις πανικού, η Εριέττα Κούρκουλου είχε απαντήσει: «Έκανα ένα πισωγύρισμα στον τρίτο μήνα μετά την γέννα αλλά τώρα είμαι πολύ καλά».

Δες τη φωτογραφία με την Εριέττα Κούρκουλου να θηλάζει τον γιο της:

 

Εριέττα Κούρκουλου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον γιο της:

Στις 3 Ιουνίου 2022, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Εριέττα Κούρκουλου  στο SGS Family and Pet Festival στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, στην πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον γιο της.

Ντυμένη στα λευκά, η Εριέττα Κούρκουλου κατέφτασε έχοντας  στο καρότσι τον 2,5 μηνών γιο της.

Εριέττα Κούρκουλου – Η αναφορά στον γιο της που κληρονόμησε το όνομα του πατέρα της:

Με αφορμή την πρώτη ονομαστική εορτή του γιου της, στις 6 Δεκεμβρίου, η Εριέττα Κούρκουλου ευχήθηκε στον μικρό Νικόλα, κάνοντας αναφορά στον πατέρα της, Νίκο Κούρκουλο.

«Ένας τοσοδούλης, που μας έχει πάρει τα μυαλά. Θέλω να ξέρεις, ότι δεν περιμένουμε τίποτε από εσένα. Δεν επιδιώκουμε να μοιάσεις στους παππούδες σου επειδή κληρονόμησες το όνομά τους, ούτε ελπίζουμε ότι ήρθες να γεμίσεις το κενό που άφησαν εκείνοι. Το μόνο που ευχόμαστε είναι να έχεις την υγεία σου, να είσαι ευτυχισμένος και να γίνεις καλός άνθρωπος. Εμείς θα είμαστε εδώ να σε υποστηρίζουμε σε όλα» , έγραψε, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή της.

Εριέττα Κούρκουλου – Σε μια σφιχτή οικογενειακή αγκαλιά

Στις 3 Μαρτίου 2023, δύο 24ωρα μετά τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, η Εριέττα Κούρκουλου έκανε μία ανάρτηση, αναφέροντας τον φόβο της για το πρώτο οικογενειακό ταξίδι που προγραμμάτιζε με τον γιο της, τη στιγμή που ενημερώθηκε για το πολύνεκρο δυστύχημα.

«Μαζί – Μια λέξη της οποίας η σημασία υποτιμάται διαρκώς! “Θέλω τον χρόνο μου”, “πώς αντέχετε συνέχεια ο ένας πάνω στον άλλον;”, “μα καλά ακόμα κοιμάται στο κρεβάτι σας; Χαράς το κουράγιο σας”.Και η πίεση μεγαλώνει και οργανώνεις το πρώτο διήμερο ταξίδι χωρίς το μωρό σου, ενώ δεν είσαι έτοιμη.

Το κάνεις γιατί αισθάνεσαι ότι «πρέπει» – αφού σχεδόν χρόνισε το παιδί. Ξαφνικά όμως, ανοίγεις το κινητό σου ένα πρωί και διαβάζεις για την σύγκρουση δυο τρένων. Συνειδητοποιείς ότι ΕΤΥΧΕ να μην είναι μέσα κάποιος δικός σου άνθρωπος», έγραψε η Εριέττα Κούκουλου κάτω από την οικογενειακή φωτογραφία που δημοσίευσε.

Αναμφίβολα, η ζωή της Εριέττας Κούρκουλου έχει αλλάξει ριζικά με τον ερχομό του γιου της, με την ίδια να το απολαμβάνει όσο τίποτα στον κόσμο!

Read More

And More