Εριέττα Κούρκουλου: Αποκαλύπτει ποια είναι η σχέση της με την μητέρα της, Μαριάννα Λάτση

Η Εριέττα Κούρκουλου διαθέτει το δικό της λογαριασμό στο Instagram, στον οποίο το τελευταίο διάστημα έχει γίνει αρκετά ενεργή κάνοντας καθημερινά αναρτήσεις και stories. Η κόρη του αείμνηστου Νίκου Κούρκουλου και της κυρίας Μαριάννας Λάτση έχει χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους διαδικτυακούς φίλους της και συχνά ανταλλάσσουν απόψεις για διάφορα ζητήματα. 

Δεν είναι μάλιστα λίγες η φορές που ζητά από τους διαδικτυακούς της φίλους να θέσουν τα ερωτήματά τους στα οποία σπεύδει να απαντήσει με απόλυτη ειλικρίνεια. Σε ένα από τα Q&A που έκανε πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να μάθουν ποια είναι η σχέση της με την μητέρα της, την κυρία Μαριάννα Λάτση.

“Είναι μαμά, μπαμπάς και φίλη μαζί! Θα σκότωνε για τα παιδιά της και ποτέ δε μας πίεσε να γίνουμε κάτι που δεν είμαστε. Μας στηρίζει πάντα και στα πάντα” απάντηση η Εριέττα Κούρκουλου.

Ενώ σε άλλη ερώτηση που αφορούσαν το αν έχουν κοινά χαρακτηριστικά στον χαρακτήρα τους και ποια είναι αυτά έγραψε, “Όχι ιδιαίτερα αλλά την λατρεύω. Ίσως ότι δε μας ενδιαφέρουν τα πρέπει πολύ και οδηγούμαστε από την καρδιά μας”.

Read More

And More