Εριέττα Κούρκουλου: Η αποστομωτική απάντηση σε μήνυμα που δέχτηκε μετά την ανάρτησή της για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών

Αντιδράσεις φαίνεται πως προκάλεσε η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου λίγο μετά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. 

«Θέλω να πω ότι για πρώτη φορά εδώ και χρόνια αισθάνομαι περήφανη για τη χώρα μου… πόσο όμορφο συναίσθημα; Επιτέλους βλέπουμε συνανθρώπους μας να κλαίνε από χαρά και όχι λύπη. Επιτέλους η Ελλάδα μας είναι πρώτη σε κάτι που αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα. Θερμή παράκληση – όποιος έχει κάτι τοξικό ή και αρνητικό να πει, να πατήσει unfollow.

«Εύχομαι το αγοράκι σου που με τόσο κόπο και θυσίες και κλάματα απέκτησες (και σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί είμαι παθών) να μη σου πει μεθαύριο “μαμά μου αρέσουν τα αγόρια… θέλω να ντύνομαι κορίτσι και να φιλάω αγόρια και να παντρευτώ τον φίλο μου τον τάδε που είναι τόσο σπουδαίος και δυνατός και όμορφος”. Τότε θα δω πως ακριβώς θα νιώσεις και πόσο περήφανη θα αισθανθείς, όπως λες ότι αισθάνεσαι σήμερα…απλά σου εύχομαι να μη το ζήσεις αυτό, πραγματικά» έγραφε χαρακτηριστικά το μήνυμα που έλαβε η Εριέττα Κούρκουλου.

Φυσικά, αυτό δεν έμεινε αναπάντητο από την επιχειρηματία η οποία έγραψε, «Εγώ θα είμαι περήφανη αν είναι καλός άνθρωπος και αφήσει ένα θετικό στίγμα στον κόσμο. Είμαι ήδη περήφανη που εάν επιλέξει κάτι διαφορετικό δε θα χρειάζεται να παλέψει για τα βασικά δικαιώματά του. Εγώ τον γιο μου αγαπητέ μου, που όντως πάλεψα τόσο να τον αποκτήσω, θα τον αγαπάω ό,τι και αν γίνει και όποιος γονιός δε μπορεί να πει το ίδιο, δε θα έπρεπε να είναι γονιός. Οπότε να εύχεστε να είναι υγιής το παιδί μου γιατί όλα τα άλλα δε μου λένε τίποτα».

Read More

And More