Εριέττα Κούρκουλου: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα της, Νίκο Κούρκουλο, 16 χρόνια μετά τον θάνατό του

Η Εριέττα Κούρκουλου έχασε τον πατέρα της και αείμνηστο ηθοποιό Νίκο Κούρκουλο πριν 16 ολόκληρα χρόνια, ωστόσο δεν υπάρχει ημέρα που να μην τον σκέφτεται.

Σαν σήμερα, το 2007 ο σταρ του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, Νίκος Κούρκουλος έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο και έτσι η Εριέττα Κούρκουλου το μεσημέρι της Δευτέρας 30/1  έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα της στα social media.

«Όσο μικρός και αν είσαι, καταλαβαίνεις ότι κάτι πάει στραβά παρόλο που αυτός ήταν ένας άνθρωπος που ήταν πολύ δυνατός και δεν έδειχνε τον πόνο του. Το πήγε μέχρι τέλους πολύ γενναία. Είχαμε φύγει από το σπίτι για έξι μήνες και είχαμε μεταφερθεί στο Λονδίνο για να κάνει τις θεραπείες του. Οπότε εκεί μπαινοβγαίναμε στα νοσοκομεία και ήταν πλέον πολύ ξεκάθαρο ότι υπάρχει πρόβλημα», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Εριέττα Κούρκουλου.

Η Εριέττα Κούρκουλου ανήρτησε μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, στην οποία πόζαρε στην αγκαλιά του πατέρα της και τη συνόδευσε γράφοντας: «Πάντα και για πάντα».

Read More

And More