Site icon TLIFE

Εριέττα Κούρκουλου: Ξεσπά για τα σχόλια για τους εγκλωβισμένους στο Ντουμπάι – «Λυπάμαι για την νοοτροπία που βασιλεύει στη χώρα μας»

Ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα μεταξύ ΗΠΑ/Ισραήλ και Ιράν, είναι το βασικό θέμα συζήτησης στα social media. Πολλοί μάλιστα επιλέγουν να κάνουν «πλάκα» με το συγκεκριμένο ζήτημα, ειρωνευόμενοι τους διάφορους influencers και djs που βλέπουμε να ταξιδεύουν συχνά στο Ντουμπάι.

Η Εριέττα Κούρκουλου, η οποία συχνά παίρνει θέση για διάφορα θέματα που απασχολούν την ανθρωπότητα, διαβάζοντας όλα αυτά τα ειρωνικά σχόλια, θέλησε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της, με τον τρόπο που αντιδρά μια μεγάλη μερίδα κοινού σε τόσο σοβαρά ζητήματα.

«Ναι μπορεί πολλοί να μην ασχολήθηκαν με την Γενοκτονία στην Γάζα. Ναι μπορεί να βρίσκονται “στον κόσμο τους” μέχρι που τους χτύπησε την πόρτα “το πρόβλημα”. Όμως άλλο να διαφωνούμε με τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τον κόσμο κάποιοι συνάνθρωποί μας και άλλο να τους κοροϊδεύουμε σε μία δύσκολη στιγμή ή να τους ευχόμαστε πράγματα που δεν θα ευχόμασταν στον χειρότερό μας εχθρό.

Το εάν κάποιος είναι influencer, DJ, πλούσιος, φτωχός, ενημερωμένος ή ανίδεος, δεν καθορίζει την αξία της εμπειρίας του, πόσο μάλλον της ζωής του. Πολύ λυπάμαι για την νοοτροπία που βασιλεύει στην χώρα μας και δυστυχώς μόνο πάνω μας θα γυρίσει όλο αυτό» έγραψε στην ανάρτησή της η Εριέττα Κούρκουλου.

Στη συνέχεια, η Εριέττα Κούρκουλου δημοσίευσε μια σειρά διαφόρων σχολίων και έγραψε, «Διάβαζα ευχές και τα λόγια συμπαράστασης ανθρώπων από άλλες χώρες για τους συνανθρώπους τους που βρίσκονται σε έμμεσο ή άμεσο κίνδυνο και λυπήθηκα για την δική μας κατάντια!».

Καταλήγοντας έγραψε: «Αναρωτιέμαι, αυτοί θέλουμε να είμαστε; Αλήθεια;».

 

© 2026 tlife.gr