Εριέττα Κούρκουλου: Κυριακάτικη βόλτα με τον γιο της, Νίκο – Φωτογραφία

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει τον τελευταίο χρόνο η Εριέττα Κούρκουλου , δίπλα στον γιο που απέκτησαν με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη.

Ο μικρός τους πριν από λίγες ημέρες συμπλήρωσε ένα χρόνο ζωής, με την Εριέττα Κούρκουλου να κάνει μια μακροσκελή ανάρτηση, δημοσιεύοντας φωτογραφία από την ώρα του τοκετού.

Η ίδια δείχνει να απολαμβάνει στο έπακρο αυτή τη νέα σελίδα στη ζωή της, ωστόσο, η ίδια έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάνοντας επιλεκτικές δημόσιες εμφανίσεις, αλλά και αναρτήσεις στα social media.

Η Εριέττα Κούρκουλου το πρωί της Κυριακής 26/3 εκμεταλλεύτηκε τον ηλιόλουστο καιρό και βγήκε για την καθιερωμένη βόλτα της με τον πρίγκιπά της. 

Η τρυφερή μανούλα, ανήρτησε μια φωτογραφία του γιου της, Νίκου, ο οποίος φαίνεται να παίζει με τα βότσαλα δίπλα στο νερό και τη φύση, κάτι που η μητέρα του λατρεύει ιδιαίτερα.

Δες την φωτογραφία

Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164