Εριέττα Κούρκουλου: Οι φωτογραφίες από το μαιευτήριο πριν και μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της

Μια σειρά από τρυφερές φωτογραφίες μοιράστηκε η Εριέττα Κούρκουλου με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, μέσα από τις οποίες μας έδειξε ολόκληρο το ταξίδι της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Στις φωτογραφίες που ανήρτησε πριν από τον τοκετό του δεύτερου γιου της, η Εριέττα Κούρκουλου εμφανίζεται με τη φουσκωμένη κοιλιά της, χαμογελαστή και γεμάτη προσμονή. Μαζί με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη και τον γιο τους, Νίκο, περίμεναν με λαχτάρα τον ερχομό του δεύτερου γιου τους, ο οποίος ήρθε να ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία. 

Η Εριέττα Κούρκουλου έχει μιλήσει πολλές φορές ανοιχτά για την εμπειρία της, περιγράφοντας έναν φυσικό τοκετό που διήρκεσε σχεδόν είκοσι ώρες. Ο μικρός Λέων, χρειάστηκε για λίγο νοσηλεία στη μονάδα νεογνών, κάτι που έκανε τις στιγμές αυτές ακόμη πιο φορτισμένες συναισθηματικά. 

Πλέον, η Εριέττα Κούρκουλου και ο σύζυγός της, Βύρωνα Βασιλειάδης, απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους με τα δύο παιδιά τους και σε λίγες ημέρες είναι έτοιμοι να γιορτάσουν τα πρώτα γενέθλια του μικρού Λέοντα.

Δες τις φωτογραφίες

 

 

Να υπενθυμίσουμε ότι η Εριέττα Κούρκουλου και ο Βύρωνας Βασιλειάδης παντρεύτηκαν στη Μύκονο το καλοκαίρι του 2020. Δύο χρόνια μετά, το αγαπημένο ζευγάρι υποδέχτηκε τον πρώτο του γιο, τον Νίκο και δύο χρόνια αργότερα, καλωσόρισε και τον δεύτερο γιο του, Λέοντα.

 

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164