Εριέττα Κούρκουλου: Τα δάκρυα χαράς και η αγκαλιά με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη στη σκηνή του SGS Festival

Η Εριέττα Κούρκουλου και η ομάδα του SGS πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα για τρίτη συνεχή χρονιά το “SGS Pet & Family Festival” με μοναδικό στόχο την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση όλων σε θέμα που αφορούν τα ζωάκια.

Στην εορταστική αυτή ημέρα, με την SGS ήταν και  τραγουδιστής και τραγουδοποιός Διονύσης Σχοινάς και η ταλαντούχα τραγουδίστρια Demy οι οποίοι χάρισαν στο κοινό και τους τετράποδους φίλους μας ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι, γεμάτο με τις αμέτρητες προσωπικές τους επιτυχίες και τις δυνατές τους ερμηνείες.

Λίγο πριν τη λήξη της συναυλίας, η Εριέττα Κούρκουλου και όλη η ομάδα τoυ SGS ανέβηκαν πάνω στη σκηνή ενώ μαζί της ήταν και ο σύζυγός της Βύρων Βασιλειάδης.

Όπως θα δεις και στα βίντεο που η ίδια δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram η συγκίνησή της ήταν έντονη ενώ ο αγαπημένος της βρισκόταν δίπλα της να την αγκαλιάζει και να τη συγχαίρει για όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα με την ομάδα της.

«10 χρόνια… δυσκολίες, χαρές, στεναχώριες και επιτυχίες, αλλά πάνω από όλα ΑΓΆΠΗ. Ευχαριστώ την οικογένειά μου στην SGS. Για πάντα μαζί» έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου στα βίντεο που δημοσίευσε.

 

Read More

And More