Ερημη “πόλη” το Alter ! Δεν βγαίνουν στον αέρα εκπομπές και δελτία ειδήσεων…

Ρολά έχει κατεβάσει σήμερα απο τις 5.00 τα ξημερώματα το Alter, αφού ως γνωστόν οι εργαζόμενοι έχουν προχωρήσει σε 24ωρη απεργία – διαμαρτυρία, ζητώντας τα δεδουλευμένα τους. Ως γνωστόν οι καθυστερήσεις πληρωμών έχουν γίνει πια η… καθημερινότητά τους.

Ετσι, το κανάλι θυμίζει σήμερα έρημη πόλη, μιας και η συμμετοχή στην συγκεκριμένη απεργιακή κινητοποίηση είναι καθολική ! Ηδη από το πρωί δεν έχει βγει στον αέρα ούτε το “Καλημέρα σας” του Γιώργου Αυτιά, ούτε και το “Εδώ και Τώρα” ,ούτε ,όμως, και το “Πολύ Μπλα-Μπλα” και έπεται και συνέχεια.

Αποτέλεσμα ; Ολη την ημέρα το πρόγραμμα του καναλιού θα είναι διαμορφωμένο ανάλογα, βάζοντας κάποιες ταινίες ή εκπομπές σε επανάληψη.

Μετά ,λοιπόν, απο απόφαση της ΕΤΙΤΑ και της ΕΣΗΕΑ, η 24ωρη απεργία ξεκίνησε στις 5.00 το πρωί της Παρασκευής και θα ολοκληρωθεί στις 5.00 το πρωί του Σαββάτου. Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, λέει τα εξής :

“…Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ κήρυξε 24ωρη απεργία στον τηλεοπτικό σταθμό « ALTER», από τις 5.00 π.μ. της Παρασκευής 11 Φεβρουαρίου 2011 έως τις 5.00 π.μ. του Σαββάτου 12 Φεβρουαρίου 2011, σε απάντηση της αντεργατικής συμπεριφοράς της εργοδοσίας, που έχει αφήσει απλήρωτους τους συναδέλφους δημοσιογράφους για το μήνα Ιανουάριο 2011.

Το Δ.Σ. καταγγέλλει τον τηλεοπτικό σταθμό « ALTER », ότι δεν πληρώνει τα δεδουλευμένα των εργαζομένων με αποτέλεσμα να στερεί το μοναδικό πόρο διαβίωσής τους και καλεί τους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά στην απεργιακή κινητοποίηση, μαζί με τους τεχνικούς και τους διοικητικούς συναδέλφους…”

Read More

And More