Ερμής Καραγιάννης: Που “τσακώσαμε” τον πρωταγωνιστή του τρέιλερ του «Big Brother»;

Το «Big Brother» έρχεται στον ΣΚΑΪ, 9 χρόνια μετά τον τελευταίο του κύκλο στον ALPHA, με παρουσιάστρια τη Ρούλα Κορομηλά και 19 χρόνο από το πρώτο στον ANT1 με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το νέο «Big Brother» θα αρχίσει να μεταδίδεται την Κυριακή 15 Μαρτίου με παρουσιαστή τον Χάρη Βαρθακούρη.

Ο σταθμός εδώ και αρκετές μέρες έχει προχωρήσει στην κυκλοφορία ενός κινηματογραφικού trailer του για την αναζήτηση των παικτών, με εντυπωσιακή εικόνα και δυνατή μουσική, το οποίο μας μεταφέρει στο Big Brother της νέας εποχής, μέσα από ένα πρωτότυπο concept: στο «Big Brother» οι άνθρωποι είναι πιο ελεύθεροι από ποτέ!

Πρωταγωνιστής σ’ αυτό είναι ο νεαρός Ερμής Καραγιάννης, ο οποίος κλέβει τις εντυπώσεις με την εμφάνισή του. Μόλις 19 χρονών, με παρουσιαστικό που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο, ασχολείται με το modeling και έχει κάνει ήδη τα πρώτα του σημαντικά βήματα.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τον απαθανάτισε κατά τη διάρκεια βραδινής του εξόδου στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, ο Ερμής βρέθηκε σε γνωστό all-day στέκι στο Κολωνάκι, όπου απόλαυσε γεύσεις από διεθνή κουζίνα και πέρασε μερικές χαλαρές στιγμές με την παρέα του.

Δες τις φωτογραφίες:

Με τον PR manager Νεκτάριο Σκαμνάκη

Read More

And More