Eros Ramazzotti: Διακοπές στη Μύκονο με την οικογένειά του! Video

Στη Μύκονο βρίσκεται ο Eros Ramazzotti μαζί με την σύζυγό του, Marica Pellegrinelli, και τα δύο τους παιδιά. Ο Ιταλός τραγουδιστής φαίνεται πως αγάπησε το νησί των Ανέμων μετά την περισνή του επίσκεψη όπου ήρθε για να τραγουδήσει με τον Αντώνη Ρέμο στην καθιερωμένη συναυλία του καλοκαιριού στο Nammos. Οι δυο καλλιτέχνες ήρθαν πολυ κοντά και πληροφορίες λένε ότι ο 55χρονος σταρ της ιταλικής -και όχι μόνο- σκηνής θα επιστρέψει τον Σεπτέμβρη στη χώρα μας για να είναι στο γάμο του Έλληνα τραγουδιστή με την Υβόννη Μπόσνιακ.

Προς το παρόν, απολαμβάνει ξεχωριστές στιγμές στον κυκλαδίτικο προορισμό μαζί με την 30χρονη καλλονή σύζυυγό του και τα παιδιά τους, την 7χρονη Raffaela Maria και τον 3χρονο Gabrio Tullio.

Γιόρτασαν μάλιστα στο νησί τα γενέθλια της μικρής -και σήμερα είναι τα γενέθλια του γιου- ενώ χάρηκαν τον ήλιο και τη θάλασσα του Αιγαίου με καθημερινές βουτιές και εξορμήσεις στις καταγάλανες παραλίες. Ο Eros δεν παρέλειψε να μοιραστεί και βίντεο με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram.

https://instagram.com/p/Bl7lnUEHds_/

https://instagram.com/p/BmZULBlHLu_/

Το ίδιο όμως έκανε και η Marica Pellegrinelli, που είναι μοντέλο και ηθοποιός, στο δικό της λογαριασμό στο instagram στον οποίο έχει 187 χιλιάδες followers από όλο τον κόσμο.

Read More

And More