Έρωτας Μετά: Συγκλoνιστικές εξελίξεις από Δευτέρα – Η Άννα θα καταφέρει να αποδράσει!

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη σειρά του Alpha, Έρωτας Mετά με την Μάγδα να κάνει αποκαλύψεις μαθαίνοντας τον τρόπο που πέθανε ο Λύσσανδρος και με την Άννα να ξεφεύγει από τους δέσμιούς της

Πάρε μια γεύση απ΄οσα θα δεις

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου, Επεισόδιο: 58 Η Ηλέκτρα προσπαθεί να καθησυχάσει τον Χρήστο που έχοντας λάβει ανώνυμο απειλητικό σημείωμα, πηγαίνει στην αστυνομία. Ο Κωνσταντίνος καλεί τον Ηλία να του μιλήσει και με μια κίνηση έκπληξη, του ζητά ν’ αναλάβει τη Γενική Διεύθυνση της εταιρίας. Με τη βοήθεια του Αποστόλη και της Νόρας, η αστυνομία βρίσκει το χαμένο κορίτσι. Ο Παράσχος θεωρείται πλέον φυγάς κι αναζητείται, γεγονός που ανησυχεί πολύ τη Λαμπρινή. Ο Φώτης ενημερώνει τον Γιώργο πως το υλικό που βρέθηκε στην καλύβα, αποδεικνύει πως η Άννα υπήρξε ένα από τα θύματα του Άγγελου Πετρόπουλου. Έξι μήνες πριν το ατύχημα, η Ηλέκτρα καλεί την Άννα και τον Χρήστο για φαγητό, αλλά η απουσία της πρώτης φέρνει σε σύγκρουση το ζεύγος Δούκα.

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου, Επεισόδιο: 59 – Μετά τη σύλληψη του Σταύρου, τα μέλη της συμμορίας φοβούνται για τις αποκαλύψεις. Η Αντιγόνη μαθαίνει από τον Ηλία πως ο Κωνσταντίνος του παραχώρησε τον έλεγχο της εταιρίας και σπεύδει πιστεύοντας πως θα διορθώσει τη ζημιά. Ο Κωνσταντίνος τη διώχνει, εξακολουθώντας να την κατηγορεί για τον θάνατο του Λύσανδρου. Ο Δημήτρης ρωτά ξανά τη Φρόσω πόσο βέβαιη είναι πως η Άννα είναι η πραγματική του μητέρα, ενώ η Ηλέκτρα προσπαθεί για δεύτερη φορά να πείσει τον Χρήστο πως οι απειλές που δέχεται είναι το έργο κάποιου τρελού και δεν έχει λόγο ν’ ανησυχεί. Έξι μήνες πριν το ατύχημα, η Ηλέκτρα ζητά από τον Κωνσταντίνο να προσπαθήσουν να κάνουν ένα μωράκι, όπως η Άννα με τον Χρήστο.

Έρωτας μετά, Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου, Επεισόδιο: 60 – Η γυναίκα που κρατάει την Άννα καλείται για κατάθεση, γεγονός που δίνει στην Άννα την ευκαιρία να προετοιμάσει την απόδραση της. Ο Χρήστος με τον Νίκο βρίσκουν γραμμένη έξω από το σπίτι τους με μπογιά τη φράση «ΜΑΚΡΙΔΗ ΔΟΛΟΦΟΝΕ». Μετά την αποκάλυψη του Κωνσταντίνου για τον τρόπο που πέθανε ο Λύσανδρος, η Μάγδα έρχεται στα όρια της και φέρνει στο φως ένα μεγάλο μυστικό του παρελθόντος. Έξι μήνες πριν το ατύχημα, η Ηλέκτρα επιμένει και διεκδικεί επίμονα από τον Κωνσταντίνο ένα παιδί.

Έρωτας μετά, Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, Επεισόδιο: 61 – Η Άννα καταφέρνει να αποδράσει, κλειδώνοντας τη γυναίκα στο υπόγειο. Ταυτόχρονα, ο Αποστόλης βρίσκεται στο δάσος ψάχνοντας να εντοπίσει τον Παράσχο. Ο Σταύρος αφήνεται ελεύθερος μετά τη λήξη του 48ώρου και διαπιστώνει πως το σχέδιό του είναι έτοιμο να τιναχτεί στον αέρα. Ο Ηλίας ζητά εξηγήσεις από τη Μάγδα για το μυστικό που του αποκάλυψε σχετικά με τον Λύσανδρο, ενώ την ίδια στιγμή η Ηλέκτρα κι ο Χρήστος παίρνουν επιτέλους την απόφαση να μιλήσουν στα παιδιά τους και σε όλους για τη σχέση τους. Έξι μήνες πριν το ατύχημα, ο Χρήστος έρχεται αντιμέτωπος με ένα δικαστικό θέμα που έχει να κάνει με το παρελθόν του στο σώμα.

Read More

And More