Ερωτευμένα ζευγάρια στο θέατρο! Φωτογραφίες

Ερωτευμένα ζευγάρια στο θέατρο! Φωτογραφίες | tlife.gr

Καινούρια ή περισσότερο καιρό μαζί, παντρεμένα ή απλά σε σχέση, είναι ζευγάρια που αγαπάμε να βλέπουμε! Ερωτευμένα και ευτυχισμένα απολαμβάνουν τις δημόσιες εμφανίσεις τους και ο φωτογραφικός φακός του TLIFE είναι πάντα εκεί για να τους απαθανατίσει.

Το βράδυ της Δευτέρας συναντήσαμε κάποια αγαπημένα μας ζευγάρια στο θέατρο Παλλάς όπου έκανε πρεμιέρα το έργο “Κωμικό μπουμ” αλλά και στο Ηρώδειο όπου παίχτηκε η παράσταση “Τρωάδες”.

Αιμίλιος Χειλάκης – Αθηνά Μαξίμου

Από τα πιο διακριτικά και χαμηλών τόνων ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Αποφεύγουν τις κοσμικές εμφανίσεις αλλά δεν λένε ποτέ όχι σε θεατρικές παραστάσεις και πρεμιέρες είτε για να στηρίξουν αγαπημένους φίλους και συναδέλφους είτε απλά για να απολαύσουν το θέαμα. “Νομίζω ότι περισσότερο αφορά η δουλειά μας, παρά εμείς. Αυτά νομίζω ανήκουν σε άλλο χώρο, αυτόν του θεάματος. Εμείς κάνουμε θέατρο, κινηματογράφο… Τελοσπάντων είναι θέμα επιλογής. Κάποιοι άνθρωποι το έχουν ανάγκη να είναι συνεχώς στα φώτα και κάποιοι άλλοι, έχουν ανάγκη τη σκιά”, είχε δηλώσει η Αθηνά σε συνέντευξή της στο TLIFE για το διαφορετικό τρόπο ζωής τους.

Στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού είδαν την πιο δημοφιλή από τις σωζόμενες τραγωδίες του Ευριπίδη που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στα Μεγάλα Διονύσια το 415 π.χ. και καθρεφτίζει την αλαζονεία της εξουσίας και τις ολέθριες συνέπειές της σε κάθε εποχή.

Οι Τρωάδες απηχούν, όχι τον πόλεμο ή την ήττα, αλλά την υπέρβαση παντός ορίου στη διαχείριση κρίσεων εκ μέρους των «διαχειριστών», δηλαδή των νικητών. Η ιστορία αναπτύσσεται στη «νεκρή ζώνη» μεταξύ μιας κατάκτησης και ενός ολοκληρωτικού αφανισμού και κλείνει με την εξάλειψη της προοπτικής των ηττημένων και την απαρχή της καταστροφής των νικητών, εντέλει την έναρξη μιας νέας εποχής που προκαλεί δέος και δεν υπόσχεται τίποτα.

Κρυσταλλία – Δημήτρης Πλατανιάς

Η νεαρή τραγουδίστρια κάνει ολοένα και περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις συνοδευόμενη από τον σύντροφό της. Ο εκλεκτός της καρδιάς της, ο σκηνοθέτης Δημήτρης Πλατανιάς είναι άλλωστε στο πλευρό της σε κάθε της βήμα.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του videoclip “Κάνε με” και γρήγορα αναπτύχθηκε ανάμεσά τους μια μεγάλη φιλία που εξελίχθηκε σε ένα δυνατό έρωτα. Το ζευγάρι είναι πια αχώριστο κι αν και οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή ο έρωτάς τους δεν κρύβεται! Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τους απαθανάτισε να απολαμβάνουν θεατρική παράσταση στο κέντρο της Αθήνας.

Η ομάδα Κωμικό ΜΠΟΥΜ ένωσε μέλη των Κάψε το Σενάριο, Abovo και 8Kick για μια βραδιά κωμικού αυτοσχεδιασμού με ένα all star cast για ένα all star κοινό που θα του πει τι θα κάνει, πως θα το κάνει, ποιός θα το κάνει, πού θα το κάνει, πότε θα το κάνει και γιατί θα το κάνει.

Το πρώτο διήμερο με τίτλο «100% Αυτοσχεδιασμός» κπραγματοποιείται τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου και την Τρίτη 1 Οκτωβρίου, για ν’ ακολουθήσουν άλλα δύο που τιτλοφορούνται «Η μάχη της κωμωδίας» στις 28 και 29 Οκτωβρίου και «Ο πιο αδύναμος κρίκος» στις 25 και 26 Νοεμβρίου.

Συμμετέχουν: Δημήτρης Μακαλιάς, Λάμπρος Φισφής, Γιώργος Αγγελόπουλος, Γιώργος Βαγιάτας, Εύη Δόβελου, Βάσω Καβαλιεράτου, Γιώργος Κρήτος, Μενέλαος Πρόκος, Ζήσης Ρούμπος, Γιάννης Σαρακατσάνης.

Δημήτρης Μακαλιάς – Αντιγόνη Ψυχράμη

Από την βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει η τραγουδίστρια αφού στο έργο συμμετέχει και ο αγαπημένος της! Ακόμα ένα ζευγάρι που αποφεύγει να μιλάει δημόσια για τον έρωτά του αλλά η σχέση του είναι πολύ σοβαρά. Μάλιστα, μένουν κάτω από την ίδια στέγη και είναι πολύ χαρούμενοι για αυτό Ο Δημήτρης είχε αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή “Κορίτσια για σπίτι” ότι στο σπίτι κάνει όλες τις δουλειές και αφήνει για την σύντροφο του, μόνο το μαγείρεμα.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου – Πάνος Βλάχος

Φυσικά, το “παρών” έδωσε και το κορίτσι του τηλεοπτικού “Κάψε το σενάριο” συνοδευόμενη από τον σύντροφό της. Μπορεί να μην τους έχουμε δει πολλές φορές να κάνουν κοινές δημόσιες εμφανίσεις αλλά είναι μαζί πολύ καιρό. Γνωρίστηκαν καλύτερα στην θεατρική παράσταση «Υπηρέτης Με Δύο Αφεντικά» όπου συμπρωταγωνιστούσαν. Η σχέση τους εξελίσσεται πολύ καλά και πλέον δεν έχουν λόγο να κρύβουν τον έρωτά τους. Ο Πάνος και η Ιωάννα απόλαυσαν την παράσταση ενώ στη συνέχεια έδωσαν συγχαρητήρια στους συντελεστές και καλούς τους φίλους.


READ more