Ερωτόκριτος: «Δεν είναι τραγικό γεγονός ο θάνατος του παιδιού μου, αλλά ευτύχημα»

Για το διαζύγιό του αλλά και το πως αντιμετωπίζει τον θάνατο του γιου του Μανώλη ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη με τη λευχαιμία, μίλησε ο Ερωτόκριτος στην κάμερα της εκπομπής “Love it” και τη δημοσιογράφο Μαρίνα Χαραλάμπους.

«Ο θάνατος του γιου μου δεν είναι τραγικό γεγονός. Ευτύχημα είναι. Όταν το δεις σαν τραγικό, σαν δυστύχημα και μπεις στον ρόλο του θύματος και λένε, “ως ο καημένος ο Ερωτόκριτος, και τι έπαθε” τότε έχεις χάσει το παιχνίδι. Μέσα από τη φυγή της ψυχής του γιου μου δημιουργήσαμε τη σχολή Αγάπης Εαυτού και τον σύλλογο “Μανώλη μαζί μπορούμε βοηθάμε παιδάκια με αυτοάνοσα» είπε αρχικά ο Ερωτόκριτος και συνέχισε,

«Δεν ήθελα να χωρίσω με τη μαμά των παιδιών μου για να μη ζήσουν αυτό που έζησα εγώ ως παιδί χωρισμένων γονιών. Έχοντας ενοχές, δεν έφευγα από έναν γάμο που δεν εξυπηρετούσε. Ένα βράδυ, ένιωθα τόσο έντονη την πίεση που είπα στον εαυτό μου, “Ερωτόκριτε, θες τα παιδιά σου να έχουν πατέρα ή να μην έχουν επειδή πιθανόν θα ασθενήσει”.. Τη μέρα που έφυγα από τον γάμο μου έγινε μια μεταμόρφωση. Η μεταμόρφωση που ένιωσα με προετοίμαζε για την απώλεια του Μανώλη. Έξι μήνες μετά τον χωρισμό μου, παρουσιάστηκε η ασθένειά του».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164