Έρρικα Μπρόγιερ: Πιο χαρούμενη από ποτέ στο πάρτι για τα γενέθλιά της, ενάμιση μήνα πριν πεθάνει [pics]

Τα ξημερώματα της Κυριακής “έφυγε” από τη ζωή μία από τις πιο σπουδαίες ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφου, η Έρρικα Μπρόγιερ, βυθίζοντας σε ανείπωτη θλίψη την οικείους της και φυσικά την κόρη της Σάντρα, καρπό του έρωτά της με τον Κώστα Βουτσά. Η αγαπημένη ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή, ύστερα από μια σύντομη και σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Πριν από περίπου ενάμισι μήνα και συγκεκριμένα στις 17 Νοεμβρίου του 2019, η Έρρικα Μπρόγιερ γιόρτασε πάνω στη σκηνή του θεάτρου Broadway, μετά το τέλος της παράστασης “Η Παριζιάνα” τα 77α γενέθλιά της, έχοντας στο πλευρό της τόσο τους θεατές όσο και όλους τους συναδέλφους της. Η ηθοποιός έλαμπε μέσα στη μακριά τουαλέτα της, με το χαμόγελό της να μην προμηνύει τι επρόκειτο να συμβεί μετά από λίγο καιρό.

Ιδιαίτερα συγκινημένη η εορτάζουσα δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές από τους συναδέλφους της και να μιλά με λόγια αγάπης για όλη αυτήν την όμορφη παρέα που την αγκάλιασε στο θέατρο! Δυστυχώς, ενάμισι μήνα μετά όλα αυτά αποτελούν μια ανάμνηση.

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More