Έρρικα Πρεζεράκου: “Δεν οδηγούσε ο φίλος μου ο Τίτος το σκάφος”! – Πώς είναι η κατάσταση της υγείας της

Σόκαρε το πανελλήνιο το ατύχημα που είχε πριν λίγο καιρό στην Κύθνο, η Έρρικα Πρεζεράκου. Ένα πολύ σοβαρό ατύχημα, το οποίο παραλίγο να της στοιχίσει το χέρι της. Η εντυπωσιακή πρωταθλήτρια βρισκόταν ανοιχτά της Κύθνου, όταν έπεσε στη θάλασσα και η προπέλα του σκάφους την τραυμάτισε στο δεξί χέρι, με συνέπεια να υποβληθεί σε πολύωρο χειρουργείο, χάρη στο οποίο εν τέλει σώθηκε το ένα της δάχτυλο.

Μετά τη νοσηλεία της η όμορφη Έρρικα που πριν λίγο καιρό μας εντυπωσίασε με τις φωνητικές της ικανότητες στο Just the 2 of us αναρρώνει στο σπίτι της και με συνέντευξή της στην On time και τη Σάσα Σταμάτη διευκρινίζει ότι δεν οδηγούσε το σκάφος με το οποίο συνέβη το ατύχημα ο φίλος της Τίτος Καταλαγαριανάκης.

“Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν οδηγούσε ο Τίτος το σκάφος, γιατί όλοι μάθανε ότι οδηγούσε ο Τίτος. Δεν οδηγούσε εκείνος το σκάφος” διευκρινίζει η Έρρικα και συνεχίζει:” Ευχαριστώ απίστευτα όλους τους αιμοδότες. Ο αιματοκρίτης μου είχε φτάσει 19, που είναι πολύ χαμηλός. Οι άνθρωποι που έδωσαν αίμα δεν τους γνωρίζω, αλλά τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, γιατί με έσωσαν, όπως και το γιατρό μου, Σαράντη Σπυρίδωνος, που έφυγε από τις διακοπές του και ήρθε να με σώσει κυριολεκτικά”.

Όσο για το σοκαριστικό ατύχημα που είχε η Έρρικα τονίζει πως προσπαθεί να μην σκέφτεται εκείνες τις εφιαλτικές στιγμές γιατί της κάνει κακό…

“Έχω βγει από το νοσοκομείο, είμαι σπίτι. Έχω ακόμα πολύ δρόμο μέχρι να μπω σε κανονικούς ρυθμούς. Το δεξί μου χέρι από καρπό μέχρι τα δάχτυλα είναι γεμάτο ράμματα. Έχω ευγνωμοσύνη που ζω. Έχω χαρά που ζω. Προσπαθώ να μη θυμάμαι τίποτα από εκείνη τη μέρα γιατί καταλαβαίνω ότι δεν με βοηθάει να προχωρήσω. Επειδή μου έτυχε ένα βράδυ να έχω εφιάλτες. Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά” πρόσθεσε

Read More

And More