Έρρικα Πρεζεράκου: Η 7χρονη ανιψιά της ολοκλήρωσε τον δεύτερο κύκλο θεραπείας – Τα νεότερα για την υγεία της

Η μικρή Αναστασία εξακολουθεί να δίνει σκληρή και γενναία μάχη με τον καρκίνο στην Αμερική, έχοντας στο πλευρό της τους γονείς της. Η Έρρικα Πρεζεράκου προσεύχεται για την ανιψιά της και μερικές φορές ζητάει από τους διαδικτυακούς φίλους της στα social media να κάνουν το ίδιο για εκείνη. 

Η γνωστή αθλήτρια επικοινωνεί καθημερινά με την αδερφή της στην Αμερική, η οποία της μεταφέρει τις εξελίξεις στην κατάσταση της υγείας της γλυκιάς Αναστασίας. Σήμερα, λοιπόν, η Έρρικα Πρεζεράκου θέλησε να ενημερώσει τους followers της για την υγεία της ανιψιά της, ανακοινώνοντας ευχάριστα νέα.

Ειδικότερα, η ίδια ανέφερε ότι η Αναστασία ολοκλήρωσε τον δεύτερο κύκλο της θεραπείας της και τώρα θα αρχίσει τον τρίτο και τελευταίο. Μετά από πολλούς μήνες αγωνίας και φόβου, η ελπίδα υπάρχει και η Έρρικα Πρεζεράκου ανυπομονεί να δει ξανά την ανιψιά της να ψαρεύει. 

“Χθες η Αναστασία έκλεισε τον δεύτερο κύκλο θεραπείας στο Χιουστον και ετοιμάζεται για τον τρίτο στη Νέα Υόρκη, το πιο πιθανό… Όλο αυτό το καιρό θεωρούσα κατάλληλο να σας κρατήσω σε μια ησυχία μέχρι να ολοκληρωθεί η θεραπεία… και έτσι δεν ανέβαζα κάτι… ίσως γιατί η κάθε μέρα όλο αυτό το διάστημα ήταν μια ταλάντωση για την μικρή και τους γονείς της.

Εκεί που είχε σταθεροποιηθεί έμπαινε εντατική και ξαναέβγαινε. Το ένα συναίσθημα ακολουθούσε το άλλο κάθε ώρα και μέρα χωρίς να ξέρεις τι να πεις και κυρίως τι να κανείς. Μόνο η πίστη μας έμεινε ζωντανή και οι προσευχές μας που κάθε φορά πιστεύω την βοηθούσαν να βγει από την εντατική.

Σε όλη αυτή την μέχρι τώρα διαδρομή με έχετε συγκινήσει τόσο πολύ με τα μηνύματα και την στήριξη σας. Σήμερα βρήκα αυτή την φωτογραφία . Η Αναστασία με το μπαμπά της μαθαίνει να ψαρεύει. Ελπίζω μετά το τέλος της 3ης θεραπείας να μπορέσει να ξαναπάει. Πιστεύω η θάλασσα μας έχει ανάγκη από μικρές γοργόνες σαν την Αναστασια μας. Σας ευχαριστώ και πάλι”, έγραψε χαρακτηριστικά η Έρρικα Πρεζεράκου.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More