Έρρικα Πρεζεράκου: Η ανιψιά της συνεχίζει να δίνει σκληρή μάχη – Όλα όσα αναφέρει η μητέρα της για την υγεία της (video)

Τεράστιο είναι το κύμα αλληλεγγύης για την μικρή Αναστασία, η οποία αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Τέξας και υποβάλλεται σε θεραπείες, εξαιτίας της επιθετικής μορφής καρκίνου που έχει. Η ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου, με τη βοήθεια του κόσμου, κατάφερε να ταξιδέψει στις ΗΠΑ και να πάει σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο, με σκοπό να γίνει καλά. 

Η μητέρα της 7χρονης Αναστασίας, Ξένια Πρεζεράκου, μίλησε στο Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων του ANT1 για την εξέλιξη της υγείας της κόρης της: “Προσπαθεί να προσαρμοστεί το σώμα της στις θεραπείες, γιατί είναι ακόμη νωρίς. Εδώ μας έδωσαν ένα 35% επιτυχίας, ακούγεται λίγο αλλά μπροστά στο 0% που μας έδωσαν στην Ελλάδα, ακούγεται πολύ μεγάλο”.

 

Η μικρή Αναστασία δίνει την πιο σκληρή μάχη της ζωής της στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Η Έρρικα Πρεζεράκου αποκάλυψε στο Δελτίο πως έχουν φτιάξει μεγάλες ομάδες προσευχών από όλη την Ελλάδα, όπου προσεύχονται όλοι μαζί μια φορά την εβδομάδα…

Read More

And More