Έρρικα Πρεζεράκου: Η συγκλονιστική εικόνα που της έστειλαν να την σώζει η Παναγία την ώρα του ατυχήματος -“Έγινε θαύμα και δεν σκοτώθηκα”

Ένα συγκλονιστικό και συγκινητικό δώρο δέχθηκε σήμερα ημέρα Χριστουγέννων, η Έρρικα Πρεζεράκου. Η αγαπημένη αθλήτρια που είχε ένα σοβαρό ατύχημα με σκάφος τον περασμένο Αύγουστο, στο οποίο τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να χάσει το ένα δάχτυλο του χεριού της, συγκινημένη μας έδειξε την εικόνα που της χάρισε το ζευγάρι που ήταν στο σκάφος και είδαν όλα όσα έγιναν!

Το ζευγάρι αυτό της έκανε δώρο με μια εικόνα όπου απεικονίζει συμβολικά την Παναγία να της σώζει τη ζωή την ώρα του σοβαρού ατυχήματος. Η Έρρικα έγραψε :”Το καλοκαίρι στις 7 Αυγουστου στο ατύχημα που είχα με τις προπέλες του σκάφους , ενιωσα ότι έγινε ένα θαύμα και δεν σκοτώθηκα .


Ο Κωστας Σουμας @arias_kythnos και η γυναίκα του Ελενη που καθόντουσαν πίσω στο σκάφος και είδαν αυτό το θαύμα μου έστειλαν αυτή την εικόνα .. που με σώζει η Παναγία … με την ηλιόλουστη κόρη τους Αρια @a_for_aria … Βούρκωσα απο συγκίνηση . Τι όμορφοι άνθρωποι υπάρχουν
Να σας έχει ο Θεός κάλα..Καλά Χριστούγεννα σε όλους .. πίστη και αγάπη ότι όλα πάνε και θα καλύτερα ..

Read More

And More