Έρρικα Πρεζεράκου: “Όταν ήμουν μικρή, άκουγα από την οικογένειά μου ότι είμαι το μαύρο πρόβατο”

Σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Έρρικα Πρεζεράκου θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα προς όλους τους εφήβους που την ακολουθούν. Η πρώην πρωταθλήτρια, δημοσίευσε μια φωτογραφία από την περίοδο της δικής της εφηβείας, τότε που όπως λέει όλοι την χαρακτήριζαν “το μαύρο πρόβατο” γιατί δεν ήθελε να συμβιβαστεί. 

Αυτό όπως λέει ήταν που τη βοήθησε να γνωρίσει τον εαυτό της και αυτό συμβούλεψε και όλους τους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν.

Διάβασε παρακάτω όλα όσα έγραψε η Έρρικα Πρεζεράκου.

“Όταν ήμουν μικρή άκουγα συχνά από την οικογένειά μου, αλλά και τους γύρω μου να μου λένε ..οτι είμαι το μαύρο πρόβατο .. Ατίθαση , Πεισματάρα.. Επιπόλαιη , στο Κόσμο μου Εγωίστρια και άλλα πολλά τέτοια…
Τελικά κατέληξα μέσα στα χρόνια ότι είχαν δίκιο .. όντως ήμουν το μαύρο πρόβατο …
και τώρα πραγματικά ευγνωμονώ γι αυτό ….γιατί μέσα από αυτό το μαύρο σκοτάδι ….βρήκε χώρο να ανατείλει ο ήλιος μου ..

Αν είσαι έφηβος φίλος μου η έφηβη φίλη μου θα σου μοιραστώ κάτι ..
Είναι σημαντικό να στηρίζουμε την μοναδικότητα μας ακόμα και αν για τους γύρω μας η εύκολη λύση είναι να μας βάλουν μια ταμπέλα ή 10 ταμπέλες.. Όμως επίτρεψε να συνδεθείς με το καλό που έχεις έρθει να κάνεις στην Γη.

Συνδέσου με την μοναδική αποστολή που φέρει το δαχτυλικό σου αποτύπωμα και αν δεν ξέρει ποιο είναι ακόμα.. ζήτησε από καρδιάς καθοδήγηση .. και αν όλα μοιάζουν ομίχλη η βροχή σε αυτή την φάση της ζωή σου μην τρομάζεις…..σύντομα θα στέκεσαι σαν ουράνιο τόξο στο κόσμο.. Επίτρεψε να παραμείνεις στα χρώματα που έχεις μέσα σου.. Γιατί εκεί είναι ,,και απλά περιμένουν να τα κοιτάξεις.

Καλημέρα ηλιόλουστοι φίλοι μου
Σας είπα σήμερα ποσό σας αγαπώ ?”

Read More

And More