Έρρικα Πρεζεράκου: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα για τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή – «Ένα παιδί βιώνει μεγάλο σοκ και πόνο»

Είκοσι χρόνια ακριβώς πέρασαν από τη μέρα που η Έρρικα Πρεζεράκου βίωσε μια από τις πιο δύσκολες απώλειες της ζωής της, όταν έχασε τον πατέρα της.

Ανήμερα της 20ης επετείου του θανάτου του, η γνωστή αθλήτρια και Περιφερειακή Σύμβουλος δημοσίευσε ένα μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ραγίζοντας καρδιές με τα λόγια της.

«Σαν σήμερα πριν ακριβώς 20 χρόνια… το 2004 ολοκλήρωσε τον κύκλο του στην Γη ο πατέρας μου. Είναι αλήθεια… οποίο παιδι βιώνει αυτό το κλείσιμο κύκλου -σε οποία ηλικία και αν βρίσκεται – βιώνει μεγάλο σοκ και πόνο. Όμως παράλληλα το σπρώχνει να δυναμώσει και να προχωρήσει στο άνοιγμα ενός νέου κύκλου ειναι η αρχή ενός κύκλου που μας ζητάει εμείς να γίνουμε ο γονέας του εαυτού μας.

Είναι η στιγμή που μας ζητάει εμείς να μας φροντίσουμε, να μας αγαπάμε, να μας νοιαζόμαστε με όποιον τρόπο νιώσουμε ως καταλληλότερο για εμας. Μεγάλη αγκαλιά πατέρα… με όσα μαθήματα και προκλήσεις μου άφησες για να με «συναντήσω».  Καλή Κυριακή να έχουμε ηλιόλουστα μου πλάσματα» έγραψε η Έρρικα Πρεζεράκου και συγκίνησε.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Errica Prezerakou (@errika_prezerakou)

 

Read More

And More